MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Milletvekili Açıkgöz, Göremeliler ile Kucaklaştı

SİYASET 26.05.2018 - 00:04, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Milletvekili Açıkgöz, Göremeliler ile Kucaklaştı

AK Parti Nevşehir milletvekili ve 1.sıra milletvekili adayı Mustafa Açıkgöz, Göreme beldesinde seçim çalışmalarına devam etti.
  AK Parti Nevşehir milletvekili adayı Mustafa Açıkgöz merkez ilçeye bağlı Göreme beldesinde seçim çalışmalarına devam etti. Milletvekili Açıkgöz’ün Göreme’de ki seçim çalışmalarına İl Genel Meclis Başkanı Süleyman Özgün, Göreme Belediye Başkanı Nuri Cingil, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Dolaşmaz ve partililer eşlik etti. Milletvekili açıkgöz burada esnafları ziyaret ederek 24 Haziran Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem milletvekilliği seçimlerinin önemini anlatırken CHP’li eski Göreme Belediye Başkanı Fevzi Günal ile de bir süre sohbet etmesi dikkatlerden kaçmadı.   Milletvekili Açıkgöz açıklamasında, “Eşsiz güzelliklerin diyarı Göreme Beldemizdeyiz. Gece gündüz demeden Vakit Türkiye Vakti diyerek, hemşerilerimize 24 Haziran seçimlerinin milletin seçimi olduğu anlatıyoruz. Nevşehir’den Reis’ine hep destek, tam destek” diye konuştu.
AK Parti Nevşehir milletvekili ve 1.sıra milletvekili adayı Mustafa Açıkgöz, Göreme beldesinde seçim çalışmalarına devam etti.

 

AK Parti Nevşehir milletvekili adayı Mustafa Açıkgöz merkez ilçeye bağlı Göreme beldesinde seçim çalışmalarına devam etti. Milletvekili Açıkgöz’ün Göreme’de ki seçim çalışmalarına İl Genel Meclis Başkanı Süleyman Özgün, Göreme Belediye Başkanı Nuri Cingil, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Dolaşmaz ve partililer eşlik etti. Milletvekili açıkgöz burada esnafları ziyaret ederek 24 Haziran Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem milletvekilliği seçimlerinin önemini anlatırken CHP’li eski Göreme Belediye Başkanı Fevzi Günal ile de bir süre sohbet etmesi dikkatlerden kaçmadı.

 

Milletvekili Açıkgöz açıklamasında, “Eşsiz güzelliklerin diyarı Göreme Beldemizdeyiz. Gece gündüz demeden Vakit Türkiye Vakti diyerek, hemşerilerimize 24 Haziran seçimlerinin milletin seçimi olduğu anlatıyoruz. Nevşehir’den Reis’ine hep destek, tam destek” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.