Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Milletvekili Açıkgöz, ‘İslam mührü dev eser hayırlı olsun’

GÜNCEL 03.05.2019 - 17:08, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Milletvekili Açıkgöz, ‘İslam mührü dev eser hayırlı olsun’

AK Parti Nevşehir Milletvekili TBMM Başkanlık Divanı Üyesi, Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mustafa Açıkgöz, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın teşrifleriyle Çamlıca Camisinin resmi açılışına katıldı.
  AK Parti Nevşehir Milletvekili TBMM Başkanlık Divanı Üyesi, Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mustafa Açıkgöz, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın teşrifleriyle Çamlıca Camisinin resmi açılışına katıldı. Yerli ve yabancı çok sayıda kişinin protokol olarak katıldığı açılışa, vatandaşlar tarafından da ilgi büyüktü.   Dev eser hakkında açıklamalarda bulunan Açıkgöz,  “Ecdada yakışır bir lider Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile ecdada yakışır bir eser Çamlıca Camii açılışındayız, medeniyete miras İslam mührü dev eser hayırlı olsun. Dev eserin İstanbul’umuza, Türkiye’mize, İslam beldemize ve Müslüman kardeşlerimize kazandırılmasına vesile olan, emeği geçen başta ümmetin umudu Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a ve tüm emektarlara şükranlarımı sunuyorum. Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed (sav)’e salat-ü selam eylerken, Rabb’imize de böyle bir eseri yapabilmeyi aziz milletimize nasip ettiği için hamd ediyoruz. İslamiyet; birlik, beraberlik, kardeşlik, barış ve hak dinidir. Ramazan-ı Şerif’imizi böyle bir eşsiz eserle karşılamaktan aziz milletimiz adına mutluluk duyuyoruz. Bu vesileyle Nevşehirli hemşerilerimizin, ülkemizin, İslam coğrafyalarımızın ve tüm insanlığın Ramazan-ı Şerif’i mübarek olsun. Rabbim, İslam sancaktarı kahraman milletimizi her daim muzaffer kılsın. Hak yolunda hep birlikte çalışmaya devam edeceğiz” dedi.
AK Parti Nevşehir Milletvekili TBMM Başkanlık Divanı Üyesi, Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mustafa Açıkgöz, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın teşrifleriyle Çamlıca Camisinin resmi açılışına katıldı.

 

AK Parti Nevşehir Milletvekili TBMM Başkanlık Divanı Üyesi, Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mustafa Açıkgöz, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın teşrifleriyle Çamlıca Camisinin resmi açılışına katıldı. Yerli ve yabancı çok sayıda kişinin protokol olarak katıldığı açılışa, vatandaşlar tarafından da ilgi büyüktü.

 

Dev eser hakkında açıklamalarda bulunan Açıkgöz,  “Ecdada yakışır bir lider Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile ecdada yakışır bir eser Çamlıca Camii açılışındayız, medeniyete miras İslam mührü dev eser hayırlı olsun. Dev eserin İstanbul’umuza, Türkiye’mize, İslam beldemize ve Müslüman kardeşlerimize kazandırılmasına vesile olan, emeği geçen başta ümmetin umudu Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a ve tüm emektarlara şükranlarımı sunuyorum. Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed (sav)’e salat-ü selam eylerken, Rabb’imize de böyle bir eseri yapabilmeyi aziz milletimize nasip ettiği için hamd ediyoruz. İslamiyet; birlik, beraberlik, kardeşlik, barış ve hak dinidir. Ramazan-ı Şerif’imizi böyle bir eşsiz eserle karşılamaktan aziz milletimiz adına mutluluk duyuyoruz. Bu vesileyle Nevşehirli hemşerilerimizin, ülkemizin, İslam coğrafyalarımızın ve tüm insanlığın Ramazan-ı Şerif’i mübarek olsun. Rabbim, İslam sancaktarı kahraman milletimizi her daim muzaffer kılsın. Hak yolunda hep birlikte çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.