MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Milletvekili Açıkgöz Kuyulutatlar Köyünü Ziyaret Etti

SİYASET 09.09.2017 - 22:14, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Milletvekili Açıkgöz Kuyulutatlar Köyünü Ziyaret Etti

AK Parti Nevşehir milletvekili Mustafa Açıkgöz Derinkuyu ilçesine bağlı Kuyulutatlar köyünü ziyaret etti.
  AK Parti Nevşehir milletvekili Mustafa Açıkgöz Derinkuyu ilçesine bağlı Kuyulutatlar köyünü ziyaret etti.   AK Parti Nevşehir milletvekili Mustafa Açıkgöz köy ziyaretlerine Kuyulutatla köyü ile devam etti. Burada köylüler ile görüşen milletvekili Açıkgöz köylülerin istek ve taleplerini dinlerken bir süre sohbet etti. Açıkgöz, “Derinkuyu ziyaretlerimiz Kuyulutatlar Köyü'müzde devam ediyor. 7'den 70'e büyüğümüzden küçüğümüze hemşerilerimizle bir aradayız. Bizim işimiz, milletimizin refahı ve huzuru; gücümüz, aziz milletimiz. Gece gündüz demeden milletimizle biriz, beraberiz; milletimiz için Güçlü Türkiye için çalışıyoruz” dedi.   Milletvekili Açıkgöz’ün ziyaretine AK Parti İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver’de eşlik ederken Tanrıver burada köylülere AK Parti hükümetleri tarafından yapılan çalışmalar ve yapılacak olan çalışmalar hakkında bilgiler verdi. 
AK Parti Nevşehir milletvekili Mustafa Açıkgöz Derinkuyu ilçesine bağlı Kuyulutatlar köyünü ziyaret etti.

 

AK Parti Nevşehir milletvekili Mustafa Açıkgöz Derinkuyu ilçesine bağlı Kuyulutatlar köyünü ziyaret etti.

 

AK Parti Nevşehir milletvekili Mustafa Açıkgöz köy ziyaretlerine Kuyulutatla köyü ile devam etti. Burada köylüler ile görüşen milletvekili Açıkgöz köylülerin istek ve taleplerini dinlerken bir süre sohbet etti. Açıkgöz, “Derinkuyu ziyaretlerimiz Kuyulutatlar Köyü'müzde devam ediyor. 7'den 70'e büyüğümüzden küçüğümüze hemşerilerimizle bir aradayız. Bizim işimiz, milletimizin refahı ve huzuru; gücümüz, aziz milletimiz. Gece gündüz demeden milletimizle biriz, beraberiz; milletimiz için Güçlü Türkiye için çalışıyoruz” dedi.

 

Milletvekili Açıkgöz’ün ziyaretine AK Parti İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver’de eşlik ederken Tanrıver burada köylülere AK Parti hükümetleri tarafından yapılan çalışmalar ve yapılacak olan çalışmalar hakkında bilgiler verdi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.