Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Milletvekili Açıkgöz Medeniyetlerin Beşiği Nevşehir

NEVŞEHİR 20.07.2017 - 15:26, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Milletvekili Açıkgöz Medeniyetlerin Beşiği Nevşehir

AK Parti Nevşehir milletvekili Mustafa Açıkgöz Nevşehir’in il oluşunun 63. yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayımladı.
AK Parti Nevşehir milletvekili Mustafa Açıkgöz Nevşehir’in il oluşunun 63. yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayımladı.    AK Parti Nevşehir milletvekili Açıkgöz, “Anadolu’nun kadim şehri Nevşehir, köklü bir tarihe sahiptir. Tarih öncesi çağlardan beri yerleşim yeri olarak kullanılan yöreye Kapadokya denirdi. Volkanik tüften oluşmuş kayaç yapısıyla dünyada eşsiz bir güzelliğe sahip Kapadokya, milli park alanıyla koruma altındadır. Dünyanın en büyük açık hava müzelerinden biri olan Nevşehir’ in buram buram tarih ve kültür kokan havasını teneffüs etmeye konuklarımızı davet etmek istiyorum. Üstad Hacı Bektaş-i Veli’nin “Bir olalım, iri olalım, diri olalım” öğretisindeki gibi Anadolu’ nun kadim şehri Nevşehir’e misafirperver, sıcakkanlı hemşerilerimizle en iyi şekilde ağırlamak için siz değerli konuklarımızı ziyarete bekliyoruz. Son 15 yıldır şehrimizin her yönden gelişmesi için çalışıyoruz. Tarihin ve modern yaşamın bir arada olduğu şehrimiz, ülkemizin de vitrini olan özel bir ildir. Mutlu ve güçlü yarınlarımız için, marka bir şehir oluşturmak adına büyüyen ve gelişen Nevşehir için çalışıyoruz. Hemşerilerimize saygılarımı ve selamlarımı sunuyor, bu kutlu günün 63. yıldönümünün de hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi. 
AK Parti Nevşehir milletvekili Mustafa Açıkgöz Nevşehir’in il oluşunun 63. yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayımladı.

AK Parti Nevşehir milletvekili Mustafa Açıkgöz Nevşehir’in il oluşunun 63. yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayımladı. 

 


AK Parti Nevşehir milletvekili Açıkgöz, “Anadolu’nun kadim şehri Nevşehir, köklü bir tarihe sahiptir. Tarih öncesi çağlardan beri yerleşim yeri olarak kullanılan yöreye Kapadokya denirdi. Volkanik tüften oluşmuş kayaç yapısıyla dünyada eşsiz bir güzelliğe sahip Kapadokya, milli park alanıyla koruma altındadır. Dünyanın en büyük açık hava müzelerinden biri olan Nevşehir’ in buram buram tarih ve kültür kokan havasını teneffüs etmeye konuklarımızı davet etmek istiyorum. Üstad Hacı Bektaş-i Veli’nin “Bir olalım, iri olalım, diri olalım” öğretisindeki gibi Anadolu’ nun kadim şehri Nevşehir’e misafirperver, sıcakkanlı hemşerilerimizle en iyi şekilde ağırlamak için siz değerli konuklarımızı ziyarete bekliyoruz. Son 15 yıldır şehrimizin her yönden gelişmesi için çalışıyoruz. Tarihin ve modern yaşamın bir arada olduğu şehrimiz, ülkemizin de vitrini olan özel bir ildir. Mutlu ve güçlü yarınlarımız için, marka bir şehir oluşturmak adına büyüyen ve gelişen Nevşehir için çalışıyoruz. Hemşerilerimize saygılarımı ve selamlarımı sunuyor, bu kutlu günün 63. yıldönümünün de hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.