MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Milletvekili Açıkgöz, Nevşehirspor Taraftarlarıyla Buluştu

SPOR 02.04.2017 - 15:46, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Milletvekili Açıkgöz, Nevşehirspor Taraftarlarıyla Buluştu

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz Nevşehirspor taraftar grubu Meterisliler ile bir araya geldi.
AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz Nevşehirspor taraftar grubu Meterisliler ile bir araya geldi.    AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Milletvekili Açıkgöz Hacıbektaş ilçesi ve köy ziyaretlerinin ardından Hukukçular Konağı’nda Nevşehirspor taraftar grubu olan Meterisliler ile bir araya geldi.   Açıkgöz, Nevşehirsporun en kısa zamanda profesyonel bir ligde mücadele edebilmesi adına ellerin gelen her şeyi yaptıklarını söyledi. Açıkgöz, “Gençlerimizin mutlu yarınları için Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemini Nevşehirspor Taraftarlar Derneğimizde anlattık. Sporun ve futbolun özü kardeşliktir, birliktir, beraberliktir. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi de birliğin ve beraberliğin sistemidir. Aziz milletimiz, 16 Nisan'da evet’le ile güçlü geleceğini tescilleyecek. Türkiye, 16 Nisan'dan itibaren koşar adımlarla yola devam edecek” şeklinde konuştu.
AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz Nevşehirspor taraftar grubu Meterisliler ile bir araya geldi.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz Nevşehirspor taraftar grubu Meterisliler ile bir araya geldi. 

 

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Milletvekili Açıkgöz Hacıbektaş ilçesi ve köy ziyaretlerinin ardından Hukukçular Konağı’nda Nevşehirspor taraftar grubu olan Meterisliler ile bir araya geldi.

 

Açıkgöz, Nevşehirsporun en kısa zamanda profesyonel bir ligde mücadele edebilmesi adına ellerin gelen her şeyi yaptıklarını söyledi. Açıkgöz, “Gençlerimizin mutlu yarınları için Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemini Nevşehirspor Taraftarlar Derneğimizde anlattık. Sporun ve futbolun özü kardeşliktir, birliktir, beraberliktir. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi de birliğin ve beraberliğin sistemidir. Aziz milletimiz, 16 Nisan'da evet’le ile güçlü geleceğini tescilleyecek. Türkiye, 16 Nisan'dan itibaren koşar adımlarla yola devam edecek” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.