Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Milletvekili Açıkgöz Özel İdare Personelleri İle Bir Araya Geldi

SİYASET 07.04.2017 - 09:42, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Milletvekili Açıkgöz Özel İdare Personelleri İle Bir Araya Geldi

NEVŞEHİR(İHA)- AK Parti Nevşehir milletvekili Mustafa Açıkgöz 16 Nisan tarihinde yapılacak olan referandum öncesinde çalışmalarına aralıksız devam ediyor.
  NEVŞEHİR(İHA)- AK Parti Nevşehir milletvekili Mustafa Açıkgöz 16 Nisan tarihinde yapılacak olan referandum öncesinde çalışmalarına aralıksız devam ediyor.   AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz İl Özel İdaresi Genel Sekreterliğinde görevli personeller ile bir araya geldi. Burada Özel İdare Genel Sekreterliği çalışanlarına referandumun Türkiye’ye neler kazandıracağı konusunda bilgiler verdi. Açıkgöz, “Hiçbir vakit emeklerinizi esirgemediniz, teşekkür ediyorum. Birlik ve beraberlik olduğunda başarı gelir. Nevşehir'imize, hemşerilerimize en iyi hizmeti vermek için canla başla çalışıyorsunuz. 15 yıldır milletimizin emanetini onurla taşıyoruz. 780 bin km kare vatan toprağının her köşesine birlikte hizmet götürüyoruz. Güçlü Türkiye yolunda engelleri tarihe gömeceksiniz. Yatırımlarımız sürekli devam edecek. 16 Nisan'da milletimizin egemenliği doğrudan yönetime yansıyacak. Büyüyen ve gelişen Türkiye ile istihdam artacak, ekonomimiz güçlenecek. Bizim amacımız demokrasisi ve ekonomisi büyümüş, iç sorunlarından kurtulmuş ve terörle enerjisini tüketmeyen bir Türkiye oluşturmak. Cumhurbaşkanlığı Sisteminde devletle millet arasına hiç kimse giremeyecek. Vesayetçilere ve darbecilere artık Türkiye'de yer yok. Türkiye güçlü iktidarlarla kazanıyor, sonraki dönem koalisyon veya darbelerle kazandığını kaybediyor. Cumhurbaşkanlığı Sisteminde millete söyleyecek sözü, anlatacak projesi olmayanların siyasette kalma şansı olmayacaktır. Çalışan kazanır. Gece gündüz demeden AK kadrolarımızla, sizin gibi vatansever milletimizle daha mutlu, daha güçlü bir gelecek için güçlü bir Türkiye için Evet demeliyiz” dedi. 
NEVŞEHİR(İHA)- AK Parti Nevşehir milletvekili Mustafa Açıkgöz 16 Nisan tarihinde yapılacak olan referandum öncesinde çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

 

NEVŞEHİR(İHA)- AK Parti Nevşehir milletvekili Mustafa Açıkgöz 16 Nisan tarihinde yapılacak olan referandum öncesinde çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

 

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz İl Özel İdaresi Genel Sekreterliğinde görevli personeller ile bir araya geldi. Burada Özel İdare Genel Sekreterliği çalışanlarına referandumun Türkiye’ye neler kazandıracağı konusunda bilgiler verdi. Açıkgöz, “Hiçbir vakit emeklerinizi esirgemediniz, teşekkür ediyorum. Birlik ve beraberlik olduğunda başarı gelir. Nevşehir'imize, hemşerilerimize en iyi hizmeti vermek için canla başla çalışıyorsunuz. 15 yıldır milletimizin emanetini onurla taşıyoruz. 780 bin km kare vatan toprağının her köşesine birlikte hizmet götürüyoruz. Güçlü Türkiye yolunda engelleri tarihe gömeceksiniz. Yatırımlarımız sürekli devam edecek. 16 Nisan'da milletimizin egemenliği doğrudan yönetime yansıyacak. Büyüyen ve gelişen Türkiye ile istihdam artacak, ekonomimiz güçlenecek. Bizim amacımız demokrasisi ve ekonomisi büyümüş, iç sorunlarından kurtulmuş ve terörle enerjisini tüketmeyen bir Türkiye oluşturmak. Cumhurbaşkanlığı Sisteminde devletle millet arasına hiç kimse giremeyecek. Vesayetçilere ve darbecilere artık Türkiye'de yer yok. Türkiye güçlü iktidarlarla kazanıyor, sonraki dönem koalisyon veya darbelerle kazandığını kaybediyor. Cumhurbaşkanlığı Sisteminde millete söyleyecek sözü, anlatacak projesi olmayanların siyasette kalma şansı olmayacaktır. Çalışan kazanır. Gece gündüz demeden AK kadrolarımızla, sizin gibi vatansever milletimizle daha mutlu, daha güçlü bir gelecek için güçlü bir Türkiye için Evet demeliyiz” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.