Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Milletvekili Açıkgöz Pazar Esnaflarını Ziyaret Etti

SİYASET 10.04.2017 - 13:50, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Milletvekili Açıkgöz Pazar Esnaflarını Ziyaret Etti

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz referandum çalışmalarına Pazar esnaflarını ziyaret ederek devam etti.
  AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz referandum çalışmalarına Pazar esnaflarını ziyaret ederek devam etti.   16 Nisan Pazar günü yapılacak olan referandum öncesinde AK Parti Nevşehir milletvekili Mustafa Açıkgöz çalışmalarına Pazar esnaflarını ziyaret ederek devam etti. Burada hem Pazar esnafları ile hem da Pazar yerinde alışveriş yapan vatandaşlar ile sohbet eden Açıkgöz minik çocuklar ile de ilgilenmeyi ihmal etmedi.   Milletvekili Açıkgöz açıklamasında, “Nevşehir Kapalı Pazar yerimizi ziyaret ediyoruz. Bizim sevdamız Nevşehir, gücümüz millet, davamız güçlü Türkiye'dir. 15 yıldır eserlerimizle, hizmetlerimizle ve yapacaklarımızla konuştuk. Milletimiz kararlı 16 Nisan'da kendi iradeleriyle, evet oylarıyla millet egemenliğini tescilleyecekler. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi milletin sistemidir. Türkiye'de artık güçlü hükümetler dönemi başlıyor.  Vesayetçiler milletimizin 16 Nisan'daki evet oyuyla tarihin derinliklerine gömülecek. Memlekete hizmet etmek aşk ve sevda işidir. Bizim sevdamız Nevşehir, gücümüz millet, davamız Güçlü Türkiye'dir. Biz, birlikte Türkiye’yiz” dedi. 
AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz referandum çalışmalarına Pazar esnaflarını ziyaret ederek devam etti.

 

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz referandum çalışmalarına Pazar esnaflarını ziyaret ederek devam etti.

 

16 Nisan Pazar günü yapılacak olan referandum öncesinde AK Parti Nevşehir milletvekili Mustafa Açıkgöz çalışmalarına Pazar esnaflarını ziyaret ederek devam etti. Burada hem Pazar esnafları ile hem da Pazar yerinde alışveriş yapan vatandaşlar ile sohbet eden Açıkgöz minik çocuklar ile de ilgilenmeyi ihmal etmedi.

 

Milletvekili Açıkgöz açıklamasında, “Nevşehir Kapalı Pazar yerimizi ziyaret ediyoruz. Bizim sevdamız Nevşehir, gücümüz millet, davamız güçlü Türkiye'dir. 15 yıldır eserlerimizle, hizmetlerimizle ve yapacaklarımızla konuştuk. Milletimiz kararlı 16 Nisan'da kendi iradeleriyle, evet oylarıyla millet egemenliğini tescilleyecekler. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi milletin sistemidir. Türkiye'de artık güçlü hükümetler dönemi başlıyor.  Vesayetçiler milletimizin 16 Nisan'daki evet oyuyla tarihin derinliklerine gömülecek. Memlekete hizmet etmek aşk ve sevda işidir. Bizim sevdamız Nevşehir, gücümüz millet, davamız Güçlü Türkiye'dir. Biz, birlikte Türkiye’yiz” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.