MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Milletvekili Gizligider Bangladeş'e Gitti

SİYASET 27.09.2017 - 14:39, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Milletvekili Gizligider Bangladeş'e Gitti

AK Parti Nevşehir milletvekili Ebubekir Gizligider Başbakan Yardımcısı Recep Akdağ ile birlikte Bangladeş'e gitti.
  AK Parti Nevşehir Milletvekili ve TBMM Bangladeş Dostluk Grubu Başkanı Ebubekir Gizligider Başbakan Yardımcısı Recep Akdağ ve AFAD Başkanı Mehmet Güllüoğluile birlikte Arakan’lı Müslümanlara kurulacak kamp yeri hakkında görüşmeler yapmak üzere Bangladeş’e gitti.   Dakka’da yetkililer tarafından karşılanan heyet Bangladeş Afet  Yönetimi ve Yardım Bakanı Mofazzal Hossain Chowdhury Maya ve beraberindekilerle  Cox’s bazar'daki sığınmacı kampına giderek Müslüman kardeşlerimizi ziyaret ettiler ve yardım paketlerini dağıttılar.   Arakan Müslümanları için Türkiye’nin Bangladeş’te yaklaşık 100 bin kişi kapasiteli bir kamp kuracağını belirten Gizligider, yetkililerden kampın kurulacağı alan için yer tahsisi hakkında bilgi aldıklarını, yetkililerin yer göstermeleri halinde kampın kurulmasına hemen başlanılacağını söyledi. Türkiye’nin gönül sınırlarımızın içinde olan Arakan’a ve Müslüman kardeşlerimize destek olmaya devam edeceğini söyleyen milletvekili Gizligider, Müslümanlara ve Bangladeşli gönüllülere Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakanımız Binali Yıldırım’ın selamlarını iletti.
AK Parti Nevşehir milletvekili Ebubekir Gizligider Başbakan Yardımcısı Recep Akdağ ile birlikte Bangladeş'e gitti.

 

AK Parti Nevşehir Milletvekili ve TBMM Bangladeş Dostluk Grubu Başkanı Ebubekir Gizligider Başbakan Yardımcısı Recep Akdağ ve AFAD Başkanı Mehmet Güllüoğluile birlikte Arakan’lı Müslümanlara kurulacak kamp yeri hakkında görüşmeler yapmak üzere Bangladeş’e gitti.

 

Dakka’da yetkililer tarafından karşılanan heyet Bangladeş Afet  Yönetimi ve Yardım Bakanı Mofazzal Hossain Chowdhury Maya ve beraberindekilerle  Cox’s bazar'daki sığınmacı kampına giderek Müslüman kardeşlerimizi ziyaret ettiler ve yardım paketlerini dağıttılar.

 

Arakan Müslümanları için Türkiye’nin Bangladeş’te yaklaşık 100 bin kişi kapasiteli bir kamp kuracağını belirten Gizligider, yetkililerden kampın kurulacağı alan için yer tahsisi hakkında bilgi aldıklarını, yetkililerin yer göstermeleri halinde kampın kurulmasına hemen başlanılacağını söyledi. Türkiye’nin gönül sınırlarımızın içinde olan Arakan’a ve Müslüman kardeşlerimize destek olmaya devam edeceğini söyleyen milletvekili Gizligider, Müslümanlara ve Bangladeşli gönüllülere Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakanımız Binali Yıldırım’ın selamlarını iletti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.