MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Milletvekili Gizligider’den Kaymaklıya Referandum Teşekkürü

BELEDİYELER 26.05.2017 - 17:26, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Milletvekili Gizligider’den Kaymaklıya Referandum Teşekkürü

AK Parti Nevşehir Milletvekili Ebubekir Gizligider, Kaymaklı Kasabasını ziyaret etti.
AK Parti Nevşehir Milletvekili Ebubekir Gizligider, Kaymaklı Kasabasını ziyaret etti.   Beldede esnaf ve vatandaşları ziyaret eden Gizligider, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’ne verdiği destekten dolayı Kaymaklı Kasabasına teşekkür etti.   Ziyarette Milletvekili Gizligider’e, Ak Parti İlçe Başkanı Salih Açıkgöz, Ak Parti Kaymaklı Belde Başkanı Mehmet Özer ve belediye meclis üyeleri eşlik etti.   Heyet ilk olarak Kaymaklı Belediyesi’ne gelerek Belediye Başkanı Halit Elma’yı ziyaret etti.   Milletvekili Gizligider, Başkan Elma ve beraberindeki heyet Cuma namazlarını eda etmek için Yeni Camii’ye geçtiler. Namaz çıkışında vatandaşlarla sohbet eden Milletvekili Gizligider, referandumda yüzde yetmişe yakın bir oranla evet diyen Kaymaklı halkına teşekkür etmeye geldiğini ifade etti.   Heyet Tarihi Konak-Papaz Evi’nde çay içtikten sonra Kaymaklı’dan ayrıldı.  
AK Parti Nevşehir Milletvekili Ebubekir Gizligider, Kaymaklı Kasabasını ziyaret etti.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Ebubekir Gizligider, Kaymaklı Kasabasını ziyaret etti.

 

Beldede esnaf ve vatandaşları ziyaret eden Gizligider, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’ne verdiği destekten dolayı Kaymaklı Kasabasına teşekkür etti.

 

Ziyarette Milletvekili Gizligider’e, Ak Parti İlçe Başkanı Salih Açıkgöz, Ak Parti Kaymaklı Belde Başkanı Mehmet Özer ve belediye meclis üyeleri eşlik etti.

 

Heyet ilk olarak Kaymaklı Belediyesi’ne gelerek Belediye Başkanı Halit Elma’yı ziyaret etti.

 

Milletvekili Gizligider, Başkan Elma ve beraberindeki heyet Cuma namazlarını eda etmek için Yeni Camii’ye geçtiler. Namaz çıkışında vatandaşlarla sohbet eden Milletvekili Gizligider, referandumda yüzde yetmişe yakın bir oranla evet diyen Kaymaklı halkına teşekkür etmeye geldiğini ifade etti.

 

Heyet Tarihi Konak-Papaz Evi’nde çay içtikten sonra Kaymaklı’dan ayrıldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.