MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Milletvekili Gizligider Marangozlar Odasını Ziyaret Etti

SİYASET 19.08.2017 - 08:31, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Milletvekili Gizligider Marangozlar Odasını Ziyaret Etti

AK Parti Nevşehir milletvekili Ebubekir Gizligider Karoserciler Marangozlar ve Ağaç İşleri Odasını ziyaret etti.
  AK Parti Nevşehir milletvekili Ebubekir Gizligider Karoserciler Marangozlar ve Ağaç İşleri Odasını ziyaret etti. AK Parti Nevşehir milletvekili Ebubekir Gizligider il genelinde yağmış olduğu ziyaretlerine Karoserciler Marangozlar ve Ağaç İşleri Oda başkanı Ramazan Vedat Korkmaz ve yönetim kurulunu ziyaret ederek devam etti. Sanayi esnaflarının sorunlarını başkan Korkmaz’dan dinleyen milletvekili Gizligider sanayi esnaflarına AK Parti hükümetlerinde yapılan desteklerin kesintisiz olarak devam edeceğini ifade ederken dün olduğu gibi bugünde sanayicimizin yanındayız dedi. Karoserciler Marangozlar ve Ağaç İşleri Oda Başkanı Ramazan Vedat Korkmaz ise açıklamasında, “Bugün bizleri ziyaret eden ve esnaflarımızın dertlerini dinleyen Nevşehir milletvekilimiz Ebubekir Gizligidere, AK Parti Merkez ilçe başkanımız Salih Açıkgöz’e, İl genel meclis başkanımız Süleyman Özgün’e şahsım, yönetim kurulum ve esnaflarımız adına teşekkür ederim” diye konuştu.  Milletvekili Gizlgider’in ziyaretine AK Parti Merkez İlçe Başkanı Salih Açıkgöz ve İl Genel Meclis Başkanı Süleyman Özgün’de eşlik etti. 
AK Parti Nevşehir milletvekili Ebubekir Gizligider Karoserciler Marangozlar ve Ağaç İşleri Odasını ziyaret etti.

 

AK Parti Nevşehir milletvekili Ebubekir Gizligider Karoserciler Marangozlar ve Ağaç İşleri Odasını ziyaret etti.

AK Parti Nevşehir milletvekili Ebubekir Gizligider il genelinde yağmış olduğu ziyaretlerine Karoserciler Marangozlar ve Ağaç İşleri Oda başkanı Ramazan Vedat Korkmaz ve yönetim kurulunu ziyaret ederek devam etti. Sanayi esnaflarının sorunlarını başkan Korkmaz’dan dinleyen milletvekili Gizligider sanayi esnaflarına AK Parti hükümetlerinde yapılan desteklerin kesintisiz olarak devam edeceğini ifade ederken dün olduğu gibi bugünde sanayicimizin yanındayız dedi.

Karoserciler Marangozlar ve Ağaç İşleri Oda Başkanı Ramazan Vedat Korkmaz ise açıklamasında, “Bugün bizleri ziyaret eden ve esnaflarımızın dertlerini dinleyen Nevşehir milletvekilimiz Ebubekir Gizligidere, AK Parti Merkez ilçe başkanımız Salih Açıkgöz’e, İl genel meclis başkanımız Süleyman Özgün’e şahsım, yönetim kurulum ve esnaflarımız adına teşekkür ederim” diye konuştu. 

Milletvekili Gizlgider’in ziyaretine AK Parti Merkez İlçe Başkanı Salih Açıkgöz ve İl Genel Meclis Başkanı Süleyman Özgün’de eşlik etti. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.