Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Milletvekili Gizligider, ‘Nevşehirspor’a Desteğimiz Tam’

SİYASET 30.09.2017 - 16:25, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Milletvekili Gizligider, ‘Nevşehirspor’a Desteğimiz Tam’

AK Parti Nevşehir milletvekili Ebubekir Gizligider Nevşehirspor’un her zaman yanında olduklarını ifade ederken Kilis Belediyespor maçında Nevşehirspor’a başarılar diledi.
  AK Parti Nevşehir milletvekili Ebubekir Gizligider artık sabırsızlandıklarını ve Nevşehirspor’un profesyonel lige bu sene kavuşacağına inandığını söyledi.   Gizligider, “Nevşehirspor’a tam güveniyoruz. Nevşehirspor yönetimine desteğimiz tam. Biz onlardan razıyız, Allah’ta onlarda razı olsun. Görebildiğim kadarıyla yönetime, futbolculara ve Nevşehirspor denildiğinde Nevşehir’in esnaflarıyla, çalışanlarıyla, memuruyla ciddi bir güveni var. Bildiğim kadarıyla önemli bir derece de kombine bilet sattılar. Bizlerde Spor Toto vasıtasıyla destek olmaya gayret ettik. Herşeyden öte manen yanlarındayız. Mümkün mertebe maçlara gitmeye gayret ediyoruz. Ancak yarın TBMM açılacağı için Kilis Belediyespor maçında bulunamayacağız. Dolayısıyla Valimizle, Belediye Başkanımızla, Belediye başkanımızın çok ciddi desteği var. Biz Nevşehirspor’u çok seviyoruz. Son derece güveniyoruz ve başarılı olacaklarına inanıyoruz. İnşallah artık o sene bu sene. Çünkü hepimiz artık sabırsızlanıyoruz. Yeniden Nevşehirspor’u inşallah şampiyon olarak göreceğiz. Amatör küme artık bize yakışmıyor. Profesyonel lige yeniden kavuşacağımızı düşünüyorum. Kilis Belediyespor maçında Nevşehirspor’umuza başarılar diliyorum” dedi. 
AK Parti Nevşehir milletvekili Ebubekir Gizligider Nevşehirspor’un her zaman yanında olduklarını ifade ederken Kilis Belediyespor maçında Nevşehirspor’a başarılar diledi.

 

AK Parti Nevşehir milletvekili Ebubekir Gizligider artık sabırsızlandıklarını ve Nevşehirspor’un profesyonel lige bu sene kavuşacağına inandığını söyledi.

 

Gizligider, “Nevşehirspor’a tam güveniyoruz. Nevşehirspor yönetimine desteğimiz tam. Biz onlardan razıyız, Allah’ta onlarda razı olsun. Görebildiğim kadarıyla yönetime, futbolculara ve Nevşehirspor denildiğinde Nevşehir’in esnaflarıyla, çalışanlarıyla, memuruyla ciddi bir güveni var. Bildiğim kadarıyla önemli bir derece de kombine bilet sattılar. Bizlerde Spor Toto vasıtasıyla destek olmaya gayret ettik. Herşeyden öte manen yanlarındayız. Mümkün mertebe maçlara gitmeye gayret ediyoruz. Ancak yarın TBMM açılacağı için Kilis Belediyespor maçında bulunamayacağız. Dolayısıyla Valimizle, Belediye Başkanımızla, Belediye başkanımızın çok ciddi desteği var. Biz Nevşehirspor’u çok seviyoruz. Son derece güveniyoruz ve başarılı olacaklarına inanıyoruz. İnşallah artık o sene bu sene. Çünkü hepimiz artık sabırsızlanıyoruz. Yeniden Nevşehirspor’u inşallah şampiyon olarak göreceğiz. Amatör küme artık bize yakışmıyor. Profesyonel lige yeniden kavuşacağımızı düşünüyorum. Kilis Belediyespor maçında Nevşehirspor’umuza başarılar diliyorum” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.