Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Milletvekili Menekşe, ‘Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’a sahip çıkalım’

SİYASET 04.09.2019 - 10:22, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Milletvekili Menekşe, ‘Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’a sahip çıkalım’

AK Parti Nevşehir Milletvekili Yücel Menekşe, AK belediyeciliğin öncüsü, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a sahip çıkmanın aynı zamanda dünya genelindeki 1.5 Milyar Müslümana da sahip çıkmak olduğunu dile getirdi.
  NEVŞEHİR(MHA) AK Parti Nevşehir Milletvekili Yücel Menekşe, AK belediyeciliğin öncüsü, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a sahip çıkmanın aynı zamanda dünya genelindeki 1.5 Milyar Müslümana da sahip çıkmak olduğunu dile getirdi.  Menekşe, “Türkiye’de AK belediyecilik 1994 yılında Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile başladı. Belediyeciliğin ne olduğunu AK Parti teşkilatları çok iyi biliyor. Hizmetleri aldıktan sonra yarın bunları unutmayalım. Seçim döneminde bu insanlar bizlere söz verdiler, sözlerini yerine getirdiler diyelim. Bunu da unutmayalım. Başkanlarımıza, Partimize ve Cumhurbaşkanımız, Liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a sahip çıkalım. Bugün Ümmetin ve dünya genelindeki 1.5 Milyar Müslümanın lideri o. İşte sizler ne kadar sahip çıkarsanız, bizler ne kadar çok çalışır isek O insanın başını dik tutarız. Bugün Rusya’ya gidiyor başı dik, Amerika’ya gidiyor başı dik” diye konuştu.
AK Parti Nevşehir Milletvekili Yücel Menekşe, AK belediyeciliğin öncüsü, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a sahip çıkmanın aynı zamanda dünya genelindeki 1.5 Milyar Müslümana da sahip çıkmak olduğunu dile getirdi.

 

NEVŞEHİR(MHA) AK Parti Nevşehir Milletvekili Yücel Menekşe, AK belediyeciliğin öncüsü, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a sahip çıkmanın aynı zamanda dünya genelindeki 1.5 Milyar Müslümana da sahip çıkmak olduğunu dile getirdi. 


Menekşe, “Türkiye’de AK belediyecilik 1994 yılında Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile başladı. Belediyeciliğin ne olduğunu AK Parti teşkilatları çok iyi biliyor. Hizmetleri aldıktan sonra yarın bunları unutmayalım. Seçim döneminde bu insanlar bizlere söz verdiler, sözlerini yerine getirdiler diyelim. Bunu da unutmayalım. Başkanlarımıza, Partimize ve Cumhurbaşkanımız, Liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a sahip çıkalım. Bugün Ümmetin ve dünya genelindeki 1.5 Milyar Müslümanın lideri o. İşte sizler ne kadar sahip çıkarsanız, bizler ne kadar çok çalışır isek O insanın başını dik tutarız. Bugün Rusya’ya gidiyor başı dik, Amerika’ya gidiyor başı dik” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.