MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Milli Eğitim Bakanı Selçuk, öğretmenlere seslendi

EĞİTİM 03.09.2019 - 11:06, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Milli Eğitim Bakanı Selçuk, öğretmenlere seslendi

İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir ve Müdür Yardımcısı Murat Dildöken öğretmenlerin 2019 Eylül Dönemi Mesleki Çalışma Programı kapsamında 15 Temmuz Şehitleri Anadolu Lisesini ziyaret etti.
  NEVŞEHİR(MHA) İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir ve Müdür Yardımcısı Murat Dildöken öğretmenlerin 2019 Eylül Dönemi Mesleki Çalışma Programı kapsamında 15 Temmuz Şehitleri Anadolu Lisesini ziyaret etti.   İl Milli Eğitim Müdürü Demir, Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk’un yeni eğitim öğretim yılı açılış konuşmasını EBA' dan canlı yayın olarak öğretmenlerle beraber dinledi.   Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk konuşmasında; "Öğretmenlerimizin çalışma alanı olan öğretmenler odasıyla ilgili yeni düzenlemeler getirdik. Öğretmenlerimizin huzurlu, fonksiyonel bir ortamda olması gerekiyor. Bu modeli imkânlar çerçevesinde tüm Türkiye'ye yaygınlaştıracağız. Bir masa, koltuk dışında bilgisayarıyla çalışacağı, tek kişilik masa oluşturacağı, imkânı çerçevesinde bir köşede çiçek, bir köşede kuş ya da evcil hayvanın yaşayabileceği köşeler olsun istiyoruz. Mikrodalga fırında yemeği ısıtacak, rahat edecekleri bir ortam hazırlayacağız. Öğretmenlerimize ayrıca seminerler kapsamında eğitim seçenekleri sunduk. Drama, akıl ve zeka oyunları, okul yöneticiliği, masal anlatımı gibi seminerlere öğretmenlerimiz beklediğimizin de çok çok üzerindeydi ve inanılmaz mutlu olduk. Geçtiğimiz eğitim-öğretim döneminde, okullara gitmeyi, öğretmen odalarında öğretmenlerimizle buluşmayı çok önemsiyorum. Kendi adıma çok mutlu oluyorum. Öğretmenleri dinlemek pek çok ufuk açıyor. Öğretmenlerimizin talepleri doğrultusunda, drama, akıl ve zeka oyunları okul yöneticiliği, masal anlatımı gibi mesleki eğitim seminerlerini çeşitlendireceğiz. Halk oyunları, yapay zeka gibi mesleki eğitim imkanlarını artırarak devam ettireceğiz" dedi.   Daha sonra Okul idareci ve öğretmenlere bir süre sohbet eden Milli Eğitim Müdürü Murat Demir, 09 Eylül 2019 Pazartesi günü başlayacak 2019/2020 eğitim öğretim yılıyla ilgili hazırlıkların tamamlanması için tüm eğitim camiasının özverili bir şekilde çalıştığını belirtti. Nevşehir eğitim camiası olarak 2023 Vizyonu ışığında çalışmalara devam ederek ilimizin eğitim kalitesinin arttırılması için birlikte çalışacağız dedi.
İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir ve Müdür Yardımcısı Murat Dildöken öğretmenlerin 2019 Eylül Dönemi Mesleki Çalışma Programı kapsamında 15 Temmuz Şehitleri Anadolu Lisesini ziyaret etti.

 

NEVŞEHİR(MHA) İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir ve Müdür Yardımcısı Murat Dildöken öğretmenlerin 2019 Eylül Dönemi Mesleki Çalışma Programı kapsamında 15 Temmuz Şehitleri Anadolu Lisesini ziyaret etti.

 

İl Milli Eğitim Müdürü Demir, Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk’un yeni eğitim öğretim yılı açılış konuşmasını EBA' dan canlı yayın olarak öğretmenlerle beraber dinledi.

 

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk konuşmasında; "Öğretmenlerimizin çalışma alanı olan öğretmenler odasıyla ilgili yeni düzenlemeler getirdik. Öğretmenlerimizin huzurlu, fonksiyonel bir ortamda olması gerekiyor. Bu modeli imkânlar çerçevesinde tüm Türkiye'ye yaygınlaştıracağız. Bir masa, koltuk dışında bilgisayarıyla çalışacağı, tek kişilik masa oluşturacağı, imkânı çerçevesinde bir köşede çiçek, bir köşede kuş ya da evcil hayvanın yaşayabileceği köşeler olsun istiyoruz. Mikrodalga fırında yemeği ısıtacak, rahat edecekleri bir ortam hazırlayacağız. Öğretmenlerimize ayrıca seminerler kapsamında eğitim seçenekleri sunduk. Drama, akıl ve zeka oyunları, okul yöneticiliği, masal anlatımı gibi seminerlere öğretmenlerimiz beklediğimizin de çok çok üzerindeydi ve inanılmaz mutlu olduk. Geçtiğimiz eğitim-öğretim döneminde, okullara gitmeyi, öğretmen odalarında öğretmenlerimizle buluşmayı çok önemsiyorum. Kendi adıma çok mutlu oluyorum. Öğretmenleri dinlemek pek çok ufuk açıyor. Öğretmenlerimizin talepleri doğrultusunda, drama, akıl ve zeka oyunları okul yöneticiliği, masal anlatımı gibi mesleki eğitim seminerlerini çeşitlendireceğiz. Halk oyunları, yapay zeka gibi mesleki eğitim imkanlarını artırarak devam ettireceğiz" dedi.

 

Daha sonra Okul idareci ve öğretmenlere bir süre sohbet eden Milli Eğitim Müdürü Murat Demir, 09 Eylül 2019 Pazartesi günü başlayacak 2019/2020 eğitim öğretim yılıyla ilgili hazırlıkların tamamlanması için tüm eğitim camiasının özverili bir şekilde çalıştığını belirtti. Nevşehir eğitim camiası olarak 2023 Vizyonu ışığında çalışmalara devam ederek ilimizin eğitim kalitesinin arttırılması için birlikte çalışacağız dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.