Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Milli Eğitim Müdürü Şimşek KAPİMED’i Ziyaret Etti

GÜNCEL (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.02.2015 - 09:14, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Milli Eğitim Müdürü Şimşek KAPİMED’i Ziyaret Etti

Nevşehir Milli Eğitim Müdürü Osman Şimşek, Kapadokya Nevşehir İnternet Medyacılar Yazarlar ve Gazeteciler Cemiyetini ziyaret etti. İl Milli Eğitim Müdürü Osman Şimşek KAPİMED’i ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti. Şimşek burada yaptığı açıklamada İl genelinde bulunan haber sitelerinin tek çatı altında toplanması son derece sevindirici bir gelişme diye konuştu. Şimşek, ‘’ Nevşehir’de haber sitelerinin böyle bir birlikteliğe ihtiyacı olduğunu düşünenlerdenim. Ve sizler bu şekilde bir cemiyet kurarak İl genelinde faaliyet gösteren haber sitelerini tek çatı altında topladınız. Sizleri böyle bir çalışma yapmış olmanızdan dolayı tebrik ediyorum’’ dedi. KAPİMED Başkanı Coşkun Sağlamdin ise ziyaretlerinden dolayı Milli Eğitim Müdürü Osman Şimşek’e teşekkür etti. 

Nevşehir Milli Eğitim Müdürü Osman Şimşek, Kapadokya Nevşehir İnternet Medyacılar Yazarlar ve Gazeteciler Cemiyetini ziyaret etti.

İl Milli Eğitim Müdürü Osman Şimşek KAPİMED’i ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti. Şimşek burada yaptığı açıklamada İl genelinde bulunan haber sitelerinin tek çatı altında toplanması son derece sevindirici bir gelişme diye konuştu. Şimşek, ‘’ Nevşehir’de haber sitelerinin böyle bir birlikteliğe ihtiyacı olduğunu düşünenlerdenim. Ve sizler bu şekilde bir cemiyet kurarak İl genelinde faaliyet gösteren haber sitelerini tek çatı altında topladınız. Sizleri böyle bir çalışma yapmış olmanızdan dolayı tebrik ediyorum’’ dedi.

KAPİMED Başkanı Coşkun Sağlamdin ise ziyaretlerinden dolayı Milli Eğitim Müdürü Osman Şimşek’e teşekkür etti. 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.