Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Milli Eğitim Müdürlüğü Uyuyor mu?

EĞİTİM 04.04.2017 - 09:13, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Milli Eğitim Müdürlüğü Uyuyor mu?

Nevşehir’de henüz faaliyete geçmeden reklamlarına başlayan Uğur okulları sansasyonel çalışmalarına da devam ediyor.
ÖZEL HABER - Nevşehir’de henüz faaliyete geçmeden reklamlarına başlayan Uğur okulları sansasyonel çalışmalarına da devam ediyor.   Nevşehir’de henüz faaliyete başlamadan önce bilboard reklamları ile sanki Nevşehir’de hizmet veriyormuş gibi bilboard reklamlarına başlayan Uğur okulları daha hizmete başlamadan sansasyonel çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.   Nitekim özel eğitim kurumları kanuna göre özel okulların kendi binaları dışında kayıt bürosu, tanıtım bürosu açması yasakken Uğur okullarının bu ve benzeri faaliyetlerine çıkan yasalara rağmen yasakları delmesi dikkatlerden kaçmadı.   Yaklaşık 2 aydır ise Polisevi civarında bir ofis açan ve burada okul tanıtımı ve ön kayıt hizmeti veren Uğur okullarına Milli Eğitim Müdürlüğü’nün ise göz yumması dikkatlerden kaçmadı.   Nevşehir’de bugüne kadar hiçbir özel okula tanınmayan bu insiyatif Uğur okullarına neden tanındığı bilinmez ama Milli Eğitim Müdürlüğü’nün bahsi geçen bu özel okula nasıl bir yaptırım yapacağı ise merak konusu.  
Nevşehir’de henüz faaliyete geçmeden reklamlarına başlayan Uğur okulları sansasyonel çalışmalarına da devam ediyor.

ÖZEL HABER - Nevşehir’de henüz faaliyete geçmeden reklamlarına başlayan Uğur okulları sansasyonel çalışmalarına da devam ediyor.

 

Nevşehir’de henüz faaliyete başlamadan önce bilboard reklamları ile sanki Nevşehir’de hizmet veriyormuş gibi bilboard reklamlarına başlayan Uğur okulları daha hizmete başlamadan sansasyonel çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

 

Nitekim özel eğitim kurumları kanuna göre özel okulların kendi binaları dışında kayıt bürosu, tanıtım bürosu açması yasakken Uğur okullarının bu ve benzeri faaliyetlerine çıkan yasalara rağmen yasakları delmesi dikkatlerden kaçmadı.

 

Yaklaşık 2 aydır ise Polisevi civarında bir ofis açan ve burada okul tanıtımı ve ön kayıt hizmeti veren Uğur okullarına Milli Eğitim Müdürlüğü’nün ise göz yumması dikkatlerden kaçmadı.

 

Nevşehir’de bugüne kadar hiçbir özel okula tanınmayan bu insiyatif Uğur okullarına neden tanındığı bilinmez ama Milli Eğitim Müdürlüğü’nün bahsi geçen bu özel okula nasıl bir yaptırım yapacağı ise merak konusu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.