Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Milli Eğitim Müdürü Demir, ‘Biz Hazırız’

EĞİTİM 07.09.2017 - 23:33, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Milli Eğitim Müdürü Demir, ‘Biz Hazırız’

  İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir 2017-2018 eğitim öğretim yılı öncesinde yapılan seminerlerde eğitim öğretim yılının müfredatı değerlendirildi.   Milli Eğitim Müdürü Murat Demir İmam Hatip Lisesi, Mesleki Teknik Anadolu Lisesi ve Nevşehir Lisesi okul idarecileri ve öğretmenleri ile birlikte bir araya gelerek öğretim programlarının güncellenmesi ile ilgili müfredat değerlendirme toplantısına katıldı. Milli Eğitim Müdürü burada yaptığı açıklamada 2017-2018 eğitim öğretim yılına hazır olduklarını ifade ederken şunları kaydetti;   “Öğretim Programlarının Güncellenmesi ile ilgili Seminer çalışmasının yapıldığı, İmam Hatip Lisesi, Mesleki Teknik Anadolu Lisesi, Nevşehir Lisesi'ndeki öğretmen arkadaşlarımız ile müfredatı değerlendirdik. Tüm okullarımızda Öğretmen arkadaşlarımızın tamamının çalışmaya katılması ve müfredat ile ilgili katkı sağlamaları, değişiklikleri çok iyi takip etmelerinden dolayı değerli meslektaşlarıma çok teşekkür ediyorum.”

 

İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir 2017-2018 eğitim öğretim yılı öncesinde yapılan seminerlerde eğitim öğretim yılının müfredatı değerlendirildi.

 

Milli Eğitim Müdürü Murat Demir İmam Hatip Lisesi, Mesleki Teknik Anadolu Lisesi ve Nevşehir Lisesi okul idarecileri ve öğretmenleri ile birlikte bir araya gelerek öğretim programlarının güncellenmesi ile ilgili müfredat değerlendirme toplantısına katıldı. Milli Eğitim Müdürü burada yaptığı açıklamada 2017-2018 eğitim öğretim yılına hazır olduklarını ifade ederken şunları kaydetti;

 

“Öğretim Programlarının Güncellenmesi ile ilgili Seminer çalışmasının yapıldığı, İmam Hatip Lisesi, Mesleki Teknik Anadolu Lisesi, Nevşehir Lisesi'ndeki öğretmen arkadaşlarımız ile müfredatı değerlendirdik. Tüm okullarımızda Öğretmen arkadaşlarımızın tamamının çalışmaya katılması ve müfredat ile ilgili katkı sağlamaları, değişiklikleri çok iyi takip etmelerinden dolayı değerli meslektaşlarıma çok teşekkür ediyorum.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.