Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Milli Eğitim Müdürü Demir’den Ürgüp Belediyesine Teşekkür

EĞİTİM 06.09.2017 - 22:27, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Milli Eğitim Müdürü Demir’den Ürgüp Belediyesine Teşekkür

İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız'a teşekkür etti.
  Ürgüp Belediyesi tarafından ilçe genelinde bulunan okul bahçe düzenlemesi ve temizliğinin yapılmasından dolayı İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız’a teşekkür etti.   Ürgüp Belediyesi tarafından bugün başlatılan okul bahçe düzenleme ve temizlik çalışmalarının 18 Eylül Pazartesi’ye kadar yetiştirileceği öğrenilirken Ürgüp Belediyesi tarafından yapılan bu anlamlı çalışmanın diğer ilçe ve belde belediyelerine de örnek olmasını temenni ederiz.
İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız'a teşekkür etti.

 

Ürgüp Belediyesi tarafından ilçe genelinde bulunan okul bahçe düzenlemesi ve temizliğinin yapılmasından dolayı İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız’a teşekkür etti.

 

Ürgüp Belediyesi tarafından bugün başlatılan okul bahçe düzenleme ve temizlik çalışmalarının 18 Eylül Pazartesi’ye kadar yetiştirileceği öğrenilirken Ürgüp Belediyesi tarafından yapılan bu anlamlı çalışmanın diğer ilçe ve belde belediyelerine de örnek olmasını temenni ederiz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.