MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Milli Eğitim Müdürü Demir'e Soruyoruz?

EĞİTİM 06.08.2018 - 14:51, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Milli Eğitim Müdürü Demir'e Soruyoruz?

Nevşehir’de açıklanan Liselere Giriş Sınavlarının açıklanmasının ardından iki okul tarafından açıklanan İl birincisi öğrencilerinden hangisi doğru?
  Nevşehir Özel Kardelen Koleji tarafından açıklanan LGS sonrasında 8.sınıf öğrencilerinden Cesur Akün’ün il birincisi olarak açıklanmasının ardından ise şimdilerde ise Yunus Emre İmam Hatip Ortaokulu tarafından öğrencilerinin İl birincisi olduğu açıklanmasına karşı İl Milli Eğitim Müdürlüğü sessizliğini halen koruyor.   Nitekim Nevşehir’de açıklanan LGS sonrasında kaç birinci var ve hangi okulun öğrencisi İl birincisi olduğu yönünde bir açıklama gereği duymayan İl Milli Eğitim Müdürlüğü yetkileri Nevşehir kamuoyundan da büyük tepkiler alıyor.   Şimdi Milli Eğitim Müdürlülüğü yetkililerine soruyoruz;   Nevşehir’de LGS İl Birincisi hangi okulun birincisi?   Hangi okul Nevşehir kamuoyunu yanıltıyor?   Milli Eğitim Müdürlüğü yetkilileri sadece okul ziyaretleri mi yapar yoksa bu ve benzeri kargaşalara karşı kamuoyunu bilgilendirmez mi?   Nevşehir kamuoyu kime inanacak?   Kamuoyunu yanlış bilgilendiren okul müdürü kime şirin gözükmek istiyor?
Nevşehir’de açıklanan Liselere Giriş Sınavlarının açıklanmasının ardından iki okul tarafından açıklanan İl birincisi öğrencilerinden hangisi doğru?

 

Nevşehir Özel Kardelen Koleji tarafından açıklanan LGS sonrasında 8.sınıf öğrencilerinden Cesur Akün’ün il birincisi olarak açıklanmasının ardından ise şimdilerde ise Yunus Emre İmam Hatip Ortaokulu tarafından öğrencilerinin İl birincisi olduğu açıklanmasına karşı İl Milli Eğitim Müdürlüğü sessizliğini halen koruyor.

 

Nitekim Nevşehir’de açıklanan LGS sonrasında kaç birinci var ve hangi okulun öğrencisi İl birincisi olduğu yönünde bir açıklama gereği duymayan İl Milli Eğitim Müdürlüğü yetkileri Nevşehir kamuoyundan da büyük tepkiler alıyor.

 

Şimdi Milli Eğitim Müdürlülüğü yetkililerine soruyoruz;

 

Nevşehir’de LGS İl Birincisi hangi okulun birincisi?

 

Hangi okul Nevşehir kamuoyunu yanıltıyor?

 

Milli Eğitim Müdürlüğü yetkilileri sadece okul ziyaretleri mi yapar yoksa bu ve benzeri kargaşalara karşı kamuoyunu bilgilendirmez mi?

 

Nevşehir kamuoyu kime inanacak?

 

Kamuoyunu yanlış bilgilendiren okul müdürü kime şirin gözükmek istiyor?

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.