Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Milli Eğitim Müdürü Demir, Eğitim Öğretim Yılı Mesajı Yayımladı

EĞİTİM 15.09.2018 - 11:20, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Milli Eğitim Müdürü Demir, Eğitim Öğretim Yılı Mesajı Yayımladı

Milli Eğitim Müdürü Murat Demir 2018-2019 eğitim öğretim yılının 19 Eylül Pazartesi günü başlayacak olmasından dolayı bir mesaj yayınladı.
  Milli Eğitim Müdürü Murat Demir 2018-2019 eğitim öğretim yılının 19 Eylül Pazartesi günü itibarıyla başlayacak olması dolayısıyla eğitim öğretim yılı mesajı yayımladı. Demir mesajında, Yüreği okula ilk kez başlamanın heyecanıyla çarpan yavrularımız, tatilin sonunda okuluna kavuşmanın mutluluğunu yaşayan sevgili çocuklarımız, kıymetli velilerimiz ile onurlu mesleği seçen değerli öğretmenlerimiz ve yöneticilerimizle 2018-2019 eğitim-öğretim yılına başlamanın coşkusunu, tatlı telaşını ve heyecanını hep birlikte yaşıyoruz dedi. Demir mesajında şunları kaydetti; “ Yaptığımız her işte aldığımız her kararda; 319’u okul olmak üzere toplam 343 kurumumuzda, 3462 derslikte görev yapan 511 idareci ve 3855 öğretmenden oluşan 4366 kişilik eğitim kadromuzla 55972 öğrencimizin sorumluluğunu omuzlarımızda taşıyoruz. Nevşehir’de eğitimde kaliteyi artırarak kalıcı hale getirmek, bilimsel ve teknik gelişmeleri yakından takip ederek bunları eğitime uygulayıp geleceğimizin teminatı öğrencilerimizi bugüne ve geleceğe yön veren, milli ve manevi değerlerine sahip çıkan nesiller olarak yetiştirmek için çalışıyoruz.           Sevgili Öğrenciler; Titizlikle çalışarak geleceğimizin teminatı sizler için hazır hale getirilmiş okullarımızda çok çalışarak, çok okuyarak bu yılı tamamlayacağınıza ve başarılı olacağınızı temenni ediyorum. Ailenizin maddi ve manevi ile sizleri en güzel şekilde yetiştirmek için özveri ile çabalayan öğretmenlerinizin emeği boşa çıkarmayarak ülkemizi 2023 hedeflerine taşıyacağınıza inanıyorum.           Değerli Öğretmen Arkadaşlarım;  Fikri hür, vicdanı hür nesillerin yetişmesi için sevginiz, ilginiz ve öğrenciye uzanan merhamet dolu eliniz geleceğimizi teminatı öğrencilerimizin yetişmesinde en büyük güçtür. Bütün meslek mensuplarını yetiştirip hayata hazırlayan öğretmenlik mesleği ayrı bir kutsallık taşımaktadır. Bu düşünce içerisinde 2017-2018 eğitim öğretim yılında İlimizde eğitim kalitesinin artırılması için yapılan çalışmalardaki katkılarından dolayı bütün öğretmenlerimize şükranlarımı sunuyor, başarılarının devamını diliyorum.          Kıymetli Velilerimiz; Öğrenci ve öğretmenlerimizi okullarda yalnız bırakmayarak okullarla sürekli iletişim ve işbirliği içinde olarak sağlıklı bir iletişim kurmanız evlatlarınızın başarısını arttıracaktır. Okullarımızda bizlere vereceğiniz destek ve katkılardan dolayı şimdiden sizlere teşekkür ederim.  Bu duygu ve düşüncelerle; öğrencilerimizin, öğretmenlerimizin, tüm eğitim çalışanlarının ve ailelerimizin 2018-2019 Eğitim-Öğretim yılının ilimiz ve ülkemiz için başarılara imza atabileceğimiz verimli bir yıl olarak geçmesini temenni eder, sevgi, saygı ve başarı dileklerimi sunarım.”
Milli Eğitim Müdürü Murat Demir 2018-2019 eğitim öğretim yılının 19 Eylül Pazartesi günü başlayacak olmasından dolayı bir mesaj yayınladı.

 

Milli Eğitim Müdürü Murat Demir 2018-2019 eğitim öğretim yılının 19 Eylül Pazartesi günü itibarıyla başlayacak olması dolayısıyla eğitim öğretim yılı mesajı yayımladı. Demir mesajında, Yüreği okula ilk kez başlamanın heyecanıyla çarpan yavrularımız, tatilin sonunda okuluna kavuşmanın mutluluğunu yaşayan sevgili çocuklarımız, kıymetli velilerimiz ile onurlu mesleği seçen değerli öğretmenlerimiz ve yöneticilerimizle 2018-2019 eğitim-öğretim yılına başlamanın coşkusunu, tatlı telaşını ve heyecanını hep birlikte yaşıyoruz dedi.

Demir mesajında şunları kaydetti;

“ Yaptığımız her işte aldığımız her kararda; 319’u okul olmak üzere toplam 343 kurumumuzda, 3462 derslikte görev yapan 511 idareci ve 3855 öğretmenden oluşan 4366 kişilik eğitim kadromuzla 55972 öğrencimizin sorumluluğunu omuzlarımızda taşıyoruz. Nevşehir’de eğitimde kaliteyi artırarak kalıcı hale getirmek, bilimsel ve teknik gelişmeleri yakından takip ederek bunları eğitime uygulayıp geleceğimizin teminatı öğrencilerimizi bugüne ve geleceğe yön veren, milli ve manevi değerlerine sahip çıkan nesiller olarak yetiştirmek için çalışıyoruz. 
        
Sevgili Öğrenciler;
Titizlikle çalışarak geleceğimizin teminatı sizler için hazır hale getirilmiş okullarımızda çok çalışarak, çok okuyarak bu yılı tamamlayacağınıza ve başarılı olacağınızı temenni ediyorum. Ailenizin maddi ve manevi ile sizleri en güzel şekilde yetiştirmek için özveri ile çabalayan öğretmenlerinizin emeği boşa çıkarmayarak ülkemizi 2023 hedeflerine taşıyacağınıza inanıyorum.
        
 Değerli Öğretmen Arkadaşlarım;
 Fikri hür, vicdanı hür nesillerin yetişmesi için sevginiz, ilginiz ve öğrenciye uzanan merhamet dolu eliniz geleceğimizi teminatı öğrencilerimizin yetişmesinde en büyük güçtür. Bütün meslek mensuplarını yetiştirip hayata hazırlayan öğretmenlik mesleği ayrı bir kutsallık taşımaktadır. Bu düşünce içerisinde 2017-2018 eğitim öğretim yılında İlimizde eğitim kalitesinin artırılması için yapılan çalışmalardaki katkılarından dolayı bütün öğretmenlerimize şükranlarımı sunuyor, başarılarının devamını diliyorum.
        
Kıymetli Velilerimiz;
Öğrenci ve öğretmenlerimizi okullarda yalnız bırakmayarak okullarla sürekli iletişim ve işbirliği içinde olarak sağlıklı bir iletişim kurmanız evlatlarınızın başarısını arttıracaktır. Okullarımızda bizlere vereceğiniz destek ve katkılardan dolayı şimdiden sizlere teşekkür ederim.
 Bu duygu ve düşüncelerle; öğrencilerimizin, öğretmenlerimizin, tüm eğitim çalışanlarının ve ailelerimizin 2018-2019 Eğitim-Öğretim yılının ilimiz ve ülkemiz için başarılara imza atabileceğimiz verimli bir yıl olarak geçmesini temenni eder, sevgi, saygı ve başarı dileklerimi sunarım.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.