Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Milli Eğitim Müdürü Demir, Göreme Belediye Başkanı Cingil'i Ziyaret Etti

EĞİTİM 21.12.2016 - 14:16, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Milli Eğitim Müdürü Demir, Göreme Belediye Başkanı Cingil'i Ziyaret Etti

Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir, Göreme Belediye Başkanı Nuri Cingil’i makamında ziyaret etti.
  Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir, Göreme Belediye Başkanı Nuri Cingil’i makamında ziyaret etti. Göreme Belediye Başkanlığı makamında gerçekleşen ziyarette Göreme’de eğitim konuları hakkında yapılan çalışmalar konuşuldu. Başkan Cingil İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir'in ziyaretinden duyduğu mutluluğu dile getirerek tüm eğitim camiasına başarılar diledi. İl Milli Eğitim Müdürü Demir ise Başkan Cingil’in başarı dileklerine teşekkür ederek, yeni projelerle Görme eğitimine ellerinden gelen katkıyı vermeye çalıştıklarını dile getirdi. Milli Eğitim Müdürü Demir ve Başkan Cingil başkanlık makamında ki görüşmeden sonra Göreme İlkokulu'nu ve Ortaokulu'nu ziyaret ettiler. Okullarda incelemelerde bulunan heyet okul müdürleri ve öğretmenlerle birlikte kapsamlı görüşmeler yaparak istek ve önerilerini dinlediler. Belediye ve okulların iş birlikteliğinin önemine dikkat çekilen ziyaretlerde okul idarecileri memnuniyetlerini belirterek teşekkürlerini sundular. 
Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir, Göreme Belediye Başkanı Nuri Cingil’i makamında ziyaret etti.

 

Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir, Göreme Belediye Başkanı Nuri Cingil’i makamında ziyaret etti.

Göreme Belediye Başkanlığı makamında gerçekleşen ziyarette Göreme’de eğitim konuları hakkında yapılan çalışmalar konuşuldu.

Başkan Cingil İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir'in ziyaretinden duyduğu mutluluğu dile getirerek tüm eğitim camiasına başarılar diledi. İl Milli Eğitim Müdürü Demir ise Başkan Cingil’in başarı dileklerine teşekkür ederek, yeni projelerle Görme eğitimine ellerinden gelen katkıyı vermeye çalıştıklarını dile getirdi.

Milli Eğitim Müdürü Demir ve Başkan Cingil başkanlık makamında ki görüşmeden sonra Göreme İlkokulu'nu ve Ortaokulu'nu ziyaret ettiler.

Okullarda incelemelerde bulunan heyet okul müdürleri ve öğretmenlerle birlikte kapsamlı görüşmeler yaparak istek ve önerilerini dinlediler.

Belediye ve okulların iş birlikteliğinin önemine dikkat çekilen ziyaretlerde okul idarecileri memnuniyetlerini belirterek teşekkürlerini sundular. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.