Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Milli Eğitim Müdürü Demir, Köy Okullarını Ziyaret Etti

EĞİTİM 01.12.2017 - 09:56, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Milli Eğitim Müdürü Demir, Köy Okullarını Ziyaret Etti

Milli Eğitim Müdürü Murat Demir okul ziyaretlerini köy okullarını ziyaret ederek devam ediyor.
  İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir Nevşehir merkez ilçeye bağlı Boğaz, Özyayla ve İcik köylerinde bulunan ilk ve ortaokulları ziyaret etti. Milli Eğitim Müdürü Demir burada öğrenciler ile bir süre sohbet ederken öğrencilerin istek ve taleplerini dinledi.   Milli Eğitim Müdürü Murat Demir açıklamasında, “Okul müdürlerimize, kıymetli öğretmenlerimize özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ediyor, sevgili öğrencilerimize başarıları diliyorum” dedi.
Milli Eğitim Müdürü Murat Demir okul ziyaretlerini köy okullarını ziyaret ederek devam ediyor.

 

İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir Nevşehir merkez ilçeye bağlı Boğaz, Özyayla ve İcik köylerinde bulunan ilk ve ortaokulları ziyaret etti. Milli Eğitim Müdürü Demir burada öğrenciler ile bir süre sohbet ederken öğrencilerin istek ve taleplerini dinledi.

 

Milli Eğitim Müdürü Murat Demir açıklamasında, “Okul müdürlerimize, kıymetli öğretmenlerimize özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ediyor, sevgili öğrencilerimize başarıları diliyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.