MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Milli Eğitim Müdüründen hayırlı olsun ziyareti

NEVŞEHİR 26.12.2020 - 12:37, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Milli Eğitim Müdüründen hayırlı olsun ziyareti

Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir, Küresel Gazeteciler Konseyi İl Başkanlığına getirilen M. Tolga Karaca'ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
  NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir, Küresel Gazeteciler Konseyi İl Başkanlığına getirilen M. Tolga Karaca'ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.     Karaca'ya görevinin hayırlı olması temennisinde bulunan ve başarılar dileyen İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir, doğru, objektif ve ilkeli basın yayın kuruluşlarının her ilin gelişmesine önemli katkılarda bulunduğunun da altını çizdi.     İl Milli Eğitim Müdürü Demir'e Küresel Gazeteciler Konseyinin yapılanması ve faaliyetleri hakkında bilgiler aktaran KGK İl Başkanı M. Tolga Karaca kendisine ziyaretinden dolayı da teşekkür etti.  
Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir, Küresel Gazeteciler Konseyi İl Başkanlığına getirilen M. Tolga Karaca'ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

 

NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir, Küresel Gazeteciler Konseyi İl Başkanlığına getirilen M. Tolga Karaca'ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.  

 

Karaca'ya görevinin hayırlı olması temennisinde bulunan ve başarılar dileyen İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir, doğru, objektif ve ilkeli basın yayın kuruluşlarının her ilin gelişmesine önemli katkılarda bulunduğunun da altını çizdi.  

 

İl Milli Eğitim Müdürü Demir'e Küresel Gazeteciler Konseyinin yapılanması ve faaliyetleri hakkında bilgiler aktaran KGK İl Başkanı M. Tolga Karaca kendisine ziyaretinden dolayı da teşekkür etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.