Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

​Milliyetçi Hareket Partisi Nevşehir İl Başkanı İlhan Kaya’dan Şehidimize Taziye Mesajı

SİYASET (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 26.03.2016 - 18:05, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

​Milliyetçi Hareket Partisi Nevşehir İl Başkanı İlhan Kaya’dan Şehidimize Taziye Mesajı

Milliyetçi Hareket Partisi Nevşehir İl Başkanı İlhan Kaya’dan Şehidimize Taziye Mesajı yayımladı. Milliyetçi Hareket Partisi Nevşehir İl Başkanı İlhan Kaya mesajında;  Nevşehir Göre Kasabasında Pkk ya karşı yürütülen operasyonda özel harekat polisimiz Emre Fıstıkeken şehit olmuştur.     Şehidimize Allahtan rahmet ailesine ve milletimize başsağlığı dilerim. Ülkemizi bölmeye çalışan cani terör örgütlerini lanetliyorum.   Birlik ve beraberliğe en çok ihtiyaç duyduğumuz bu dönem de millet olma şuurunu kaybetmememiz gerektiğine inanıyorum. Bu hain saldırılar karşısında aziz türk milleti yılmayacak ve yıkılmayacaktır.   Bu vesile ile bütün şehitlerimize cenabı allahtan rahmet diliyorum. Milletimizin başı sağolsun dedi    
Milliyetçi Hareket Partisi Nevşehir İl Başkanı İlhan Kaya’dan Şehidimize Taziye Mesajı yayımladı.


Milliyetçi Hareket Partisi Nevşehir İl Başkanı İlhan Kaya mesajında;  Nevşehir Göre Kasabasında Pkk ya karşı yürütülen operasyonda özel harekat polisimiz Emre Fıstıkeken şehit olmuştur.
 
 
Şehidimize Allahtan rahmet ailesine ve milletimize başsağlığı dilerim. Ülkemizi bölmeye çalışan cani terör örgütlerini lanetliyorum.
 
Birlik ve beraberliğe en çok ihtiyaç duyduğumuz bu dönem de millet olma şuurunu kaybetmememiz gerektiğine inanıyorum. Bu hain saldırılar karşısında aziz türk milleti yılmayacak ve yıkılmayacaktır.
 
Bu vesile ile bütün şehitlerimize cenabı allahtan rahmet diliyorum. Milletimizin başı sağolsun dedi
 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.