MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Mimarlar Odası Nevşehir Temsilcisi Sak, Belediye Başkanı Ünver’i Ziyaret Etti

NEVŞEHİR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 06.10.2015 - 09:53, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Mimarlar Odası Nevşehir Temsilcisi Sak, Belediye Başkanı Ünver’i Ziyaret Etti

Geçtiğimiz günlerde Türkiye Mimarlar ve Mühendisler Odası Nevşehir temsilciliğine atanan Bekir Sak, Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver’i makamında ziyaret etti. Türkiye Mimarlar ve Mühendisler Odası tarafından Nevşehir temsilciliği görevine atanan Bekir Sak, Nevşehir’de oda çalışmalarına ilişkin olarak Belediye Başkanı Hasan Ünver’e bilgiler aktardı. Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver’de Türkiye Mimarlar ve Mühendisler Odası Nevşehir temsilciliğine atanan Bekir Sak’a yeni görevinde başarılar diledi. Ünver, Nevşehir Belediyesi olarak sivil toplum örgütleri ile ciddi bir dayanışma içerisinde bulunduklarını belirterek, Türkiye Mimarlar ve Mühendisler Odası Nevşehir temsilciliğinin de üyelerine daha nitelikli hizmet sunabilmek için her zaman dayanışma içerisinde çaba harcayacaklarını kaydetti.  

Geçtiğimiz günlerde Türkiye Mimarlar ve Mühendisler Odası Nevşehir temsilciliğine atanan Bekir Sak, Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver’i makamında ziyaret etti.
Türkiye Mimarlar ve Mühendisler Odası tarafından Nevşehir temsilciliği görevine atanan Bekir Sak, Nevşehir’de oda çalışmalarına ilişkin olarak Belediye Başkanı Hasan Ünver’e bilgiler aktardı.
Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver’de Türkiye Mimarlar ve Mühendisler Odası Nevşehir temsilciliğine atanan Bekir Sak’a yeni görevinde başarılar diledi. Ünver, Nevşehir Belediyesi olarak sivil toplum örgütleri ile ciddi bir dayanışma içerisinde bulunduklarını belirterek, Türkiye Mimarlar ve Mühendisler Odası Nevşehir temsilciliğinin de üyelerine daha nitelikli hizmet sunabilmek için her zaman dayanışma içerisinde çaba harcayacaklarını kaydetti.

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.