Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Minik Ceylin'in Ölümü İlgili Şok Gelişme

GÜNCEL 15.06.2017 - 13:06, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Minik Ceylin'in Ölümü İlgili Şok Gelişme

Minik Ceylin'in katil zanlısı olarak tutuklanan Şükriye T. cinayeti itiraf etti.
Minik Ceylin'in katil zanlısı olarak tutuklanan Şükriye T. cinayeti itiraf etti.   İzmir'in Ödemiş ilçesinde 10 Haziran'da kaybolan 10 yaşındaki Ceylin Atik'in iki gün sonra ölü bulunduğu evin sahibi komşusu Ş.T. adlı kadın ile kocası S.T. ve kadının halası olan R.Ö. dün gece adliyeye sevk edildi.   Pazartesi gününden bu yana İzmir Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği'nde sorgusu süren 3 zanlı, işlemleri tamamlandıktan sonra gece yarısı adliyeye çıkarıldı. Savcılık ifadelerinin ardından mahkemeye sevk edilen 3 kişi tutuklandı.   KÜÇÜK CEYLİN'İN CİNAYET KURBANI OLDUĞU ORTAYA ÇIKTI İŞTE ŞOKE EDEN O İTİRAFLAR! Şüpheli Ş.T Emniyet'te ve Cumhuriyet Başsavcılığı'nda alınan ifadelerine göre, Ceylin'i kandırarak dedesinden fidye almak için evine davet ettiğini yüzüne havlu ile bastırarak bayılmasını sağladığını, daha sonra paniğe kapılarak çocuğun başına evde bulunan ahşap kasa ile vurmak sureti ile öldürdüğünü, önceden ablası olan C.G nin evinden çalmış olduğu sim kartı eski telefonuna takarak C.A' nın dedesine mesaj çektiğini itiraf etti.   DİĞER ÖLÜMLER DE ARAŞTIRILIYOR İzmir'de komşusunun evinde ölü bulunan 10 yaşındaki Ceylin Atik'in başına gelenler ATV'de yayınlanan Müge anlı ile Tatlı sert programında masaya yatırıldı. Katil zanlısı olarak tutuklanan Şükriye T.'nin  Kayınvalidesi, daha önce 2 torunu kaybettiğini ve ölümlerin şüpheli olduğunu söylemişti. "Şükriye bir torunumum yataktan düşüp öldüğünü söyledi. Diğerinin de sürekli bayıldığını anlatırdı. Bana kalırsa sağlıklı bir bebekti. bir gün fenalaştığını söyleyerek hastaneye gitmişler. Hastanede ölmüş ancak iki torunumun da ölümünü şüpeli buluyorum." Polis  daha önceki çocuk ölümlerini de araştırıyor.
Minik Ceylin'in katil zanlısı olarak tutuklanan Şükriye T. cinayeti itiraf etti.

Minik Ceylin'in katil zanlısı olarak tutuklanan Şükriye T. cinayeti itiraf etti.

 

İzmir'in Ödemiş ilçesinde 10 Haziran'da kaybolan 10 yaşındaki Ceylin Atik'in iki gün sonra ölü bulunduğu evin sahibi komşusu Ş.T. adlı kadın ile kocası S.T. ve kadının halası olan R.Ö. dün gece adliyeye sevk edildi.

 

Pazartesi gününden bu yana İzmir Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği'nde sorgusu süren 3 zanlı, işlemleri tamamlandıktan sonra gece yarısı adliyeye çıkarıldı.

Savcılık ifadelerinin ardından mahkemeye sevk edilen 3 kişi tutuklandı.

 

KÜÇÜK CEYLİN'İN CİNAYET KURBANI OLDUĞU ORTAYA ÇIKTI

İŞTE ŞOKE EDEN O İTİRAFLAR!

Şüpheli Ş.T Emniyet'te ve Cumhuriyet Başsavcılığı'nda alınan ifadelerine göre, Ceylin'i kandırarak dedesinden fidye almak için evine davet ettiğini yüzüne havlu ile bastırarak bayılmasını sağladığını, daha sonra paniğe kapılarak çocuğun başına evde bulunan ahşap kasa ile vurmak sureti ile öldürdüğünü, önceden ablası olan C.G nin evinden çalmış olduğu sim kartı eski telefonuna takarak C.A' nın dedesine mesaj çektiğini itiraf etti.

 

DİĞER ÖLÜMLER DE ARAŞTIRILIYOR

İzmir'de komşusunun evinde ölü bulunan 10 yaşındaki Ceylin Atik'in başına gelenler ATV'de yayınlanan Müge anlı ile Tatlı sert programında masaya yatırıldı.

Katil zanlısı olarak tutuklanan Şükriye T.'nin  Kayınvalidesi, daha önce 2 torunu kaybettiğini ve ölümlerin şüpheli olduğunu söylemişti.

"Şükriye bir torunumum yataktan düşüp öldüğünü söyledi. Diğerinin de sürekli bayıldığını anlatırdı. Bana kalırsa sağlıklı bir bebekti. bir gün fenalaştığını söyleyerek hastaneye gitmişler. Hastanede ölmüş ancak iki torunumun da ölümünü şüpeli buluyorum."

Polis  daha önceki çocuk ölümlerini de araştırıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.