MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Minik Kardelenler Al Bayrağın Rengine Büründü

EĞİTİM 13.03.2018 - 06:49, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Minik Kardelenler Al Bayrağın Rengine Büründü

Özel Kardelen Koleji Anaokulu ve Kreşi öğrencileri 12 Mart İstiklal Marşı’nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma günü için etkinlikler düzenledi.
  Özel Kardelen Koleji Anaokulu ve Kreşi öğrencileri günün anlam ve önemine bağlı olarak gerçekleştirdikleri etkinlikler çerçevesinde saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından ellerinde bayrakları sallayarak marşlar söylediler. Dev postere el izlerini çıkartan Minik Kardelenler günün ruhuna da uygun davranış sergilediler. Anaokulu Öğretmeni Sibel Akalın da Miniklere kısa bilgiler verdi. Meraklı Kardelenler her olayı somut şekilde yaparak ve yaşayarak öğrenmeye devam ediyor.   Minik Kardelenlerin böylesine güzel bir etkinlikleri öğretmenlerini de bir hayli mutlu etti.
Özel Kardelen Koleji Anaokulu ve Kreşi öğrencileri 12 Mart İstiklal Marşı’nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma günü için etkinlikler düzenledi.

 

Özel Kardelen Koleji Anaokulu ve Kreşi öğrencileri günün anlam ve önemine bağlı olarak gerçekleştirdikleri etkinlikler çerçevesinde saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından ellerinde bayrakları sallayarak marşlar söylediler. Dev postere el izlerini çıkartan Minik Kardelenler günün ruhuna da uygun davranış sergilediler. Anaokulu Öğretmeni Sibel Akalın da Miniklere kısa bilgiler verdi. Meraklı Kardelenler her olayı somut şekilde yaparak ve yaşayarak öğrenmeye devam ediyor.

 

Minik Kardelenlerin böylesine güzel bir etkinlikleri öğretmenlerini de bir hayli mutlu etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.