MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Minik Kardelenler Cumhuriyetine Sahip Çıkıyor

EĞİTİM 27.10.2016 - 18:23, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Minik Kardelenler Cumhuriyetine Sahip Çıkıyor

Minik Kardelenler 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını Coşkuyla Kutladı
Minik Kardelenler 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını Coşkuyla Kutladı   Cumhuriyet ve Atatürk temalı resim sergisi için hazırladıkları El Baskısı Atatürk Portresi ile büyük beğeni toplayan minik öğrencilerimiz günün anlam ve önemi doğrultusunda hazırlanan "Cumhuriyet Balosu" etkinliğinde Atatürk ve Cumhuriyet temalı marşlarını ve şiirlerini coşkuyla söylediler.   Hazırladıkları el işi etkinlikleri ise okul panosunda sergilenen minik Kardelenlerin coşku dolu anları görülmeye değerdi. Program sonunda Türk Bayraklı pastalarını kesen minik öğrenciler cumhuriyetin 93.yaşını bayraklar sallayarak kutladılar.  
Minik Kardelenler 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını Coşkuyla Kutladı

Minik Kardelenler 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını Coşkuyla Kutladı

 

Cumhuriyet ve Atatürk temalı resim sergisi için hazırladıkları El Baskısı Atatürk Portresi ile büyük beğeni toplayan minik öğrencilerimiz günün anlam ve önemi doğrultusunda hazırlanan "Cumhuriyet Balosu" etkinliğinde Atatürk ve Cumhuriyet temalı marşlarını ve şiirlerini coşkuyla söylediler.

 

Hazırladıkları el işi etkinlikleri ise okul panosunda sergilenen minik Kardelenlerin coşku dolu anları görülmeye değerdi. Program sonunda Türk Bayraklı pastalarını kesen minik öğrenciler cumhuriyetin 93.yaşını bayraklar sallayarak kutladılar.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.