Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Minik Kardelenler Hami Okulu ile kodlama yaptı

EĞİTİM 22.05.2019 - 10:47, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Minik Kardelenler Hami Okulu ile kodlama yaptı

Çeyrek asırdır Nevşehir’de Geleceğin Liderlerini Yetiştiren Kardelen Koleji, Hami Okuluna da her alanda destek oluyor.
    Özel Kardelen Anaokulu, Hami Projesi Okulu 23 Nisan Anaokulu öğrencileri ile Kodlama ve Robotik Eğitimi aldı. Yarının mesleklerine bugünden hazırlanabilmek için kodlama bilmenin gerekli olduğuna inanan Kardelen Koleji, Anaokulundan Lise kademesine kadar verdiği kodlama eğitimiyle geleceğin liderlerini yetiştirmeye devam ediyor. Hami projesi okulu ile Kodlama ve Robotik dersinde Minikler Cubetto, Makey makey, İllüzyon gibi birbirinden farklı kodlama eğitimleri aldı.   Kardelen Anaokulu’ndan mutlu ayrılan 23 Nisan Anaokulu öğrencileri, Kardelenli Miniklere misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ettiler.      
Çeyrek asırdır Nevşehir’de Geleceğin Liderlerini Yetiştiren Kardelen Koleji, Hami Okuluna da her alanda destek oluyor.

 

 

Özel Kardelen Anaokulu, Hami Projesi Okulu 23 Nisan Anaokulu öğrencileri ile Kodlama ve Robotik Eğitimi aldı. Yarının mesleklerine bugünden hazırlanabilmek için kodlama bilmenin gerekli olduğuna inanan Kardelen Koleji, Anaokulundan Lise kademesine kadar verdiği kodlama eğitimiyle geleceğin liderlerini yetiştirmeye devam ediyor. Hami projesi okulu ile Kodlama ve Robotik dersinde Minikler Cubetto, Makey makey, İllüzyon gibi birbirinden farklı kodlama eğitimleri aldı.

 

Kardelen Anaokulu’ndan mutlu ayrılan 23 Nisan Anaokulu öğrencileri, Kardelenli Miniklere misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ettiler.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.