Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Minik Kardelenler ile eTwinning Projesi

EĞİTİM 15.02.2017 - 10:15, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Minik Kardelenler ile eTwinning Projesi

Minik Kardelenler eTwinning Projesi Kapsamında Etkinlikler Düzenlemeye Devam Ediyor.
Minik Kardelenler eTwinning Projesi Kapsamında Etkinlikler Düzenlemeye Devam Ediyor.   Nevşehir’in Lider Eğitim Kurumu Özel Kardelen Koleji Anasınıfı Öğrencileri eTwinning Küçük Bahçıvanlar Projesi Kapsamında Çeşitli Etkinlikler Düzenlemeye Devam Ediyor.   Özel Kardelen Koleji Anaokulu öğrencileri eTwinning Küçük Bahçıvanlar Projesi Kapsamında ortak çalışmalarını sürdürürken hem eğleniyorlar hem de öğreniyorlar. Kardelen Koleji anaokulu öğrencileri sürekli yurt dışındaki ortaklarla irtibata geçerek çeşitli etkinlikler ve projelere imza atıyorlar. Öğrenciler tarafından yoğun ilgi gösterilen projeler ortaklar açısından da beğeniyle karşılanıyor.   Ülkemizin bayrağını tanıtan Kardelen Koleji Anaokulu öğrencileri gerçeklik ve görsellik açısından 3 boyutlu APPS programlarını kullanarak daha etkileyici olmasını sağlıyor. Proje kapsamında yurt dışındaki ortaklar da kendi ülkelerini tanıtarak Kardelen Koleji Anasınıfı öğrencilerinin bilinçlenmesini ve keyifli dakikalar geçirmelerini sağlıyorlar.
Minik Kardelenler eTwinning Projesi Kapsamında Etkinlikler Düzenlemeye Devam Ediyor.

Minik Kardelenler eTwinning Projesi Kapsamında Etkinlikler Düzenlemeye Devam Ediyor.

 

Nevşehir’in Lider Eğitim Kurumu Özel Kardelen Koleji Anasınıfı Öğrencileri eTwinning Küçük Bahçıvanlar Projesi Kapsamında Çeşitli Etkinlikler Düzenlemeye Devam Ediyor.

 

Özel Kardelen Koleji Anaokulu öğrencileri eTwinning Küçük Bahçıvanlar Projesi Kapsamında ortak çalışmalarını sürdürürken hem eğleniyorlar hem de öğreniyorlar. Kardelen Koleji anaokulu öğrencileri sürekli yurt dışındaki ortaklarla irtibata geçerek çeşitli etkinlikler ve projelere imza atıyorlar. Öğrenciler tarafından yoğun ilgi gösterilen projeler ortaklar açısından da beğeniyle karşılanıyor.

 

Ülkemizin bayrağını tanıtan Kardelen Koleji Anaokulu öğrencileri gerçeklik ve görsellik açısından 3 boyutlu APPS programlarını kullanarak daha etkileyici olmasını sağlıyor. Proje kapsamında yurt dışındaki ortaklar da kendi ülkelerini tanıtarak Kardelen Koleji Anasınıfı öğrencilerinin bilinçlenmesini ve keyifli dakikalar geçirmelerini sağlıyorlar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.