Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Minik Kardelenler Maskelerini Boyadı

EĞİTİM 18.05.2018 - 15:28, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Minik Kardelenler Maskelerini Boyadı

Her zaman her şeyin en iyisini arzulayan ve bu hizmet doğrultusunda ilerleyen Özel Kardelen Koleji, Anaokulu öğrencileri maske boyama etkinliği yaptı.
  Eğitim yaşamının ilk basamağı olan okul öncesi eğitim, çocukların gelişim süreci açısından çok önemlidir. Özgüvenli, girişimci, sosyal bireyler yetiştirmenin yolu okul öncesi eğitimden geçiyor. Yetişkin dönemdeki kişiliğin oluşturulmasında okul öncesi eğitimin büyük bir yere sahip olduğuna dikkat çekiliyor. Kardelen Anaokulu Minikleri kendi hayal güçlerini kullanarak tasarladıkları maskeler ile keyifli vakit geçirdi.   Kardeleni Miniklerin maske boyama etkinliği eğlenceli zaman geçirmelerine de olanak sağladı.
Her zaman her şeyin en iyisini arzulayan ve bu hizmet doğrultusunda ilerleyen Özel Kardelen Koleji, Anaokulu öğrencileri maske boyama etkinliği yaptı.

 

Eğitim yaşamının ilk basamağı olan okul öncesi eğitim, çocukların gelişim süreci açısından çok önemlidir. Özgüvenli, girişimci, sosyal bireyler yetiştirmenin yolu okul öncesi eğitimden geçiyor. Yetişkin dönemdeki kişiliğin oluşturulmasında okul öncesi eğitimin büyük bir yere sahip olduğuna dikkat çekiliyor. Kardelen Anaokulu Minikleri kendi hayal güçlerini kullanarak tasarladıkları maskeler ile keyifli vakit geçirdi.

 

Kardeleni Miniklerin maske boyama etkinliği eğlenceli zaman geçirmelerine de olanak sağladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.