Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Minik Kardelenler şapka defilesi düzenledi

EĞİTİM 17.12.2018 - 11:30, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Minik Kardelenler şapka defilesi düzenledi

Özel Kardelen Anaokulu öğrencileri “Tasarım Şapka Defilesi” düzenledi.
  Özel Kardelen Anaokulu Öğretmenleri gerçekleştirdikleri etkinliklere vurgu yaparak şapka defilesi hakkında şunları söyledi; “ Biliyoruz ki öğrencilerimizin o minik fakat ufku geniş beyinlerinin içinde çeşit çeşit bir sürü fikir ve tasarım var. İşte tam da bu fikirlerden yola çıkıp, onları yansıtmalarını sağlayacak uygun bir etkinlik planladık ve neler yapabileceklerini görmek istedik.” Kardelen Anaokulu öğrencileri yaratıcılık ve tasarım becerileri ile yapmış oldukları şapkaları kırmızı halı üzerinde yürüyerek arkadaşlarına ve öğretmenlerine sergilediler. Bu görkemli defile ile kendilerini özel hisseden Minik Kardelenler müzik eşliğinde dans edip eğlendiler.
Özel Kardelen Anaokulu öğrencileri “Tasarım Şapka Defilesi” düzenledi.

 

Özel Kardelen Anaokulu Öğretmenleri gerçekleştirdikleri etkinliklere vurgu yaparak şapka defilesi hakkında şunları söyledi; “ Biliyoruz ki öğrencilerimizin o minik fakat ufku geniş beyinlerinin içinde çeşit çeşit bir sürü fikir ve tasarım var. İşte tam da bu fikirlerden yola çıkıp, onları yansıtmalarını sağlayacak uygun bir etkinlik planladık ve neler yapabileceklerini görmek istedik.”

Kardelen Anaokulu öğrencileri yaratıcılık ve tasarım becerileri ile yapmış oldukları şapkaları kırmızı halı üzerinde yürüyerek arkadaşlarına ve öğretmenlerine sergilediler. Bu görkemli defile ile kendilerini özel hisseden Minik Kardelenler müzik eşliğinde dans edip eğlendiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.