Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Minik Kardelenler Trafik dedektifi oldu

EĞİTİM 07.05.2019 - 11:34, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Minik Kardelenler Trafik dedektifi oldu

Nevşehir’in Özel Eğitimde Öncü Kurumu Kardelen Koleji İlköğretim 1 ve 2. Sınıf öğrencilerine Jandarma ekipleri trafik eğitimi verdi.
  Kardelen Koleji Konferans Salonunda gerçekleştirilen eğitimi görevli trafik timi tarafından verildi. Kardelenli öğrenciler ile bir araya gelen jandarma ekipleri öğrenciler ile canlandırma yaptı. Ülke genelinde "Opet Trafik Dedektif Projesi" kapsamında Minik Kardelenlere, trafik işaretleri ve levhaları, emniyet kemeri, yaya geçidi, güvenli bisiklet kullanımı, yaya güvenliği, görünürlük, araçta güvenli yolculuk, karşıdan karşıya geçme, güvenli oyun alanlarında eğitim verildi.   Eğitim sonunda seminere katılan öğrencilere trafik dedektif unvanı verilerek, trafik dedektif kartları ve el broşürleri dağıtıldı.
Nevşehir’in Özel Eğitimde Öncü Kurumu Kardelen Koleji İlköğretim 1 ve 2. Sınıf öğrencilerine Jandarma ekipleri trafik eğitimi verdi.

 

Kardelen Koleji Konferans Salonunda gerçekleştirilen eğitimi görevli trafik timi tarafından verildi. Kardelenli öğrenciler ile bir araya gelen jandarma ekipleri öğrenciler ile canlandırma yaptı. Ülke genelinde "Opet Trafik Dedektif Projesi" kapsamında Minik Kardelenlere, trafik işaretleri ve levhaları, emniyet kemeri, yaya geçidi, güvenli bisiklet kullanımı, yaya güvenliği, görünürlük, araçta güvenli yolculuk, karşıdan karşıya geçme, güvenli oyun alanlarında eğitim verildi.

 

Eğitim sonunda seminere katılan öğrencilere trafik dedektif unvanı verilerek, trafik dedektif kartları ve el broşürleri dağıtıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.