MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Minik Kardelenlerden Müthiş Anneler Günü Gösterisi

EĞİTİM 05.05.2018 - 21:27, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Minik Kardelenlerden Müthiş Anneler Günü Gösterisi

Nevşehir’in Yenilenen Müstakil binası ile dikkat çeken Özel Kardelen Anaokulu ve Kreşi, anneler günü kutlama programı gerçekleştirdi.
  Kardelen Koleji Anaokulu öğrencilerinin hazırladıkları anneler günü programı, Kardelen Koleji Konferans Salonunda gerçekleştirildi. Minik Kardelenlerin hazırladıkları birbirinden eğlenceli gösteriler ile izleyicilerden tam not aldı.   Kardelen Anaokulu Anneler Günü kutlama programı, saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlarken Kardelen Koleji İlköğretim Müdür Yardımcısı Rabia Işıl Ferli’nin açılış konuşmasını yapması ile devam etti. Ferli Konuşmasında “ Anaokulu eğitimi çocuklarımızın bugüne kadar alışık olduklarının çok dışında kendi yeti ve yeteneklerini fark edebilecekleri, davranışlarından kendilerinin mesul olacakları hayat deneyimlerinin toplamıdır. Anaokulu eğitimi belki de bundan dolayı eğitimin en önemli basamağını oluşturmaktadır. Öğrencilerimizin bizim ve ülkemizin geleceği olduğunu ve o geleceği bizim şekillendiriyor olduğumuzu bilmek bize gurur veren bir sorumluluk hissi yaşatmaktadır” vurgusu yaptı.   Minik Kardelenlerin Anneler Günü kutlama programı Türkçe, Almanca ve İngilizce şarkı söylemeleri ile büyük bir hızla devam etti. Danslarını ve görsel sanatlar öğretmenleri ile birlikte anneleri için hazırladıkları maskeleri, resimlerini, tabak boyamalarını ve annem beni gözümden tanır köşeleri ile velileri kendilerine hayran bıraktılar.  
Nevşehir’in Yenilenen Müstakil binası ile dikkat çeken Özel Kardelen Anaokulu ve Kreşi, anneler günü kutlama programı gerçekleştirdi.

 

Kardelen Koleji Anaokulu öğrencilerinin hazırladıkları anneler günü programı, Kardelen Koleji Konferans Salonunda gerçekleştirildi. Minik Kardelenlerin hazırladıkları birbirinden eğlenceli gösteriler ile izleyicilerden tam not aldı.

 

Kardelen Anaokulu Anneler Günü kutlama programı, saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlarken Kardelen Koleji İlköğretim Müdür Yardımcısı Rabia Işıl Ferli’nin açılış konuşmasını yapması ile devam etti. Ferli Konuşmasında “ Anaokulu eğitimi çocuklarımızın bugüne kadar alışık olduklarının çok dışında kendi yeti ve yeteneklerini fark edebilecekleri, davranışlarından kendilerinin mesul olacakları hayat deneyimlerinin toplamıdır. Anaokulu eğitimi belki de bundan dolayı eğitimin en önemli basamağını oluşturmaktadır. Öğrencilerimizin bizim ve ülkemizin geleceği olduğunu ve o geleceği bizim şekillendiriyor olduğumuzu bilmek bize gurur veren bir sorumluluk hissi yaşatmaktadır” vurgusu yaptı.

 

Minik Kardelenlerin Anneler Günü kutlama programı Türkçe, Almanca ve İngilizce şarkı söylemeleri ile büyük bir hızla devam etti. Danslarını ve görsel sanatlar öğretmenleri ile birlikte anneleri için hazırladıkları maskeleri, resimlerini, tabak boyamalarını ve annem beni gözümden tanır köşeleri ile velileri kendilerine hayran bıraktılar.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.