Sitenin sağında bir giydirme reklam

Minik Kardelenlerden Örnek Davranış

EĞİTİM 02.10.2018 - 11:40, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Minik Kardelenlerden Örnek Davranış

Kardelen Koleji İlkokul öğrencileri 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü sebebiyle İlkokul Kantininde “Onlar ‘Bize’ Emanet” sloganıyla hazırladıkları ürünlerle stand açtılar.
  Anadolu Hayvan Hakları Federasyonu (ANADOLUFED) Nevşehir Temsilcisi Sevinç Dörtkol, Kardelen Koleji İlkokul Kantininde “Onlar ‘Bize’ Emanet” sloganıyla düzenlediği sosyal sorumluluk projesi ile öğrencileri hayvan sevgisi ve hayvan hakları hakkında duyarlı olmaya davet etti.   Yapılan araştırmalar hayvan sevgisinin çocuk gelişimine pek çok katkısı olduğunu da gösteriyor. Günlük yaşamın stresini azaltmaktan bağışıklık sisteminin güçlenmesine, iletişim becerilerini arttırmaktan sorumluluk alma eğilimini geliştirmeye kadar pek çok alanda çocuklara destek olduğu ifade ediliyor. Kardelen Koleji öğrencileri de 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü etkinlikleri kapsamında, hayvan figürlü magnet, kitap ayracı ve Kardelen Koleji Görsel Sanatlar Öğretmeni ile birlikte hazırladıkları kartpostalları satışa sundular. Toplanan bağışı ise önümüzdeki günlerde Nevşehir Belediyesi Hayvan Barınağına yapacakları ziyarette Can Dostlarımıza mama alacaklarını söylediler.
Kardelen Koleji İlkokul öğrencileri 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü sebebiyle İlkokul Kantininde “Onlar ‘Bize’ Emanet” sloganıyla hazırladıkları ürünlerle stand açtılar.

 

Anadolu Hayvan Hakları Federasyonu (ANADOLUFED) Nevşehir Temsilcisi Sevinç Dörtkol, Kardelen Koleji İlkokul Kantininde “Onlar ‘Bize’ Emanet” sloganıyla düzenlediği sosyal sorumluluk projesi ile öğrencileri hayvan sevgisi ve hayvan hakları hakkında duyarlı olmaya davet etti.

 

Yapılan araştırmalar hayvan sevgisinin çocuk gelişimine pek çok katkısı olduğunu da gösteriyor. Günlük yaşamın stresini azaltmaktan bağışıklık sisteminin güçlenmesine, iletişim becerilerini arttırmaktan sorumluluk alma eğilimini geliştirmeye kadar pek çok alanda çocuklara destek olduğu ifade ediliyor. Kardelen Koleji öğrencileri de 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü etkinlikleri kapsamında, hayvan figürlü magnet, kitap ayracı ve Kardelen Koleji Görsel Sanatlar Öğretmeni ile birlikte hazırladıkları kartpostalları satışa sundular. Toplanan bağışı ise önümüzdeki günlerde Nevşehir Belediyesi Hayvan Barınağına yapacakları ziyarette Can Dostlarımıza mama alacaklarını söylediler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.