Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Minik Kardelenlerden oyun sokağı keyfi

EĞİTİM 05.11.2018 - 17:57, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Minik Kardelenlerden oyun sokağı keyfi

Nevşehir’de Yenilenen müstakil binası ile dikkat çeken Özel Kardelen Anaokulu öğrencileri, oyun sokağının keyfini çıkardı.
  Kardelen Koleji İlköğretim Bahçesine oluşturulan oyun sokağı, öğrencilerin ders aralarında eğlenebilmelerini, oyun dünyalarını geliştirmelerini, geleneksel sokak oyunlarıyla buluşmalarını sağlamak amacıyla oluşturulmuştur. Rengarenk Oyun Sokağında Kardelenli Minikler de öğretmenleri ile oyunlar oynadı. Parkta eğlenceli vakit geçirdi. İlköğretim bahçesine düzenlenen oyun sokağı ile çocuklara yönelik hazırlanmış mini futbol sahası, sek sek, köşe kapmaca, yakan top, istop, dokuztaş gibi geleneksel sokak oyunlarının yanı sıra süslenmiş duvarlarda bulunuyor. Minikler hem çok eğlendi hem de farklı deneyimler yaşadı.   Kardelen Anaokulu öğrencilerinin farklı mekanlarda eğitim almalarına olanak sağlamak amacıyla jimnastik derslerinde İlköğretim Jimnastik Salonuna giderek, belirli zamanlarda 1. Sınıf öğrencileri ile kahvaltı yaparak ve İlkokul öğrencileri için dizayn edilmiş oyun sokağında eğlenerek okul kampüsünü tanımaları, İlkokula kolay alışmaları amaçlanmaktadır.
Nevşehir’de Yenilenen müstakil binası ile dikkat çeken Özel Kardelen Anaokulu öğrencileri, oyun sokağının keyfini çıkardı.

 

Kardelen Koleji İlköğretim Bahçesine oluşturulan oyun sokağı, öğrencilerin ders aralarında eğlenebilmelerini, oyun dünyalarını geliştirmelerini, geleneksel sokak oyunlarıyla buluşmalarını sağlamak amacıyla oluşturulmuştur. Rengarenk Oyun Sokağında Kardelenli Minikler de öğretmenleri ile oyunlar oynadı. Parkta eğlenceli vakit geçirdi. İlköğretim bahçesine düzenlenen oyun sokağı ile çocuklara yönelik hazırlanmış mini futbol sahası, sek sek, köşe kapmaca, yakan top, istop, dokuztaş gibi geleneksel sokak oyunlarının yanı sıra süslenmiş duvarlarda bulunuyor. Minikler hem çok eğlendi hem de farklı deneyimler yaşadı.

 

Kardelen Anaokulu öğrencilerinin farklı mekanlarda eğitim almalarına olanak sağlamak amacıyla jimnastik derslerinde İlköğretim Jimnastik Salonuna giderek, belirli zamanlarda 1. Sınıf öğrencileri ile kahvaltı yaparak ve İlkokul öğrencileri için dizayn edilmiş oyun sokağında eğlenerek okul kampüsünü tanımaları, İlkokula kolay alışmaları amaçlanmaktadır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.