Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Minik Kardelenlerin Hami projesi okul ile sinema keyfi

EĞİTİM 29.03.2019 - 16:23, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Minik Kardelenlerin Hami projesi okul ile sinema keyfi

Kardelen Anaokulu öğrencileri Hami Projesi kapsamında kardeş okulları olan 23 Nisan Anaokulu öğrencileri ile sinema keyfi yaptı.
  Kardelen Anaokulu’nun hazırladığı program ile Kardeş Okulu 23 Nisan Anaokulu öğrencilerini ağırladı. Kardelen Kolejine misafir olan Minikler keyifli bir gün geçirdi. Kardelen Koleji Konferans Salonunda çizgi film izleyen öğrenciler eğlence merkezi, kapalı spor salonu gibi birçok birimde vakit geçirdi. Arkadaşlarıyla öğle yemeğinde bir araya gelen öğrenciler günün değerlendirmesini yaptılar.   Hami Projesi, Özel Eğitim Kurumlarıyla Devlet Okulları arasındaki etkileşim ve dayanışmayı arttıran bir uygulamadır. Bu sayede gerek imkan paylaşımı gerekse eğitsel paylaşımlar sayesinde özel okul, devlet okulu arasındaki iletişimin düzenlenmesi planlanmaktadır. Kardelen Anaokulu olarak Hami Projesi ortağı olarak 23 Nisan Anaokulu ile protokol imzaladı.
Kardelen Anaokulu öğrencileri Hami Projesi kapsamında kardeş okulları olan 23 Nisan Anaokulu öğrencileri ile sinema keyfi yaptı.

 

Kardelen Anaokulu’nun hazırladığı program ile Kardeş Okulu 23 Nisan Anaokulu öğrencilerini ağırladı. Kardelen Kolejine misafir olan Minikler keyifli bir gün geçirdi. Kardelen Koleji Konferans Salonunda çizgi film izleyen öğrenciler eğlence merkezi, kapalı spor salonu gibi birçok birimde vakit geçirdi. Arkadaşlarıyla öğle yemeğinde bir araya gelen öğrenciler günün değerlendirmesini yaptılar.

 

Hami Projesi, Özel Eğitim Kurumlarıyla Devlet Okulları arasındaki etkileşim ve dayanışmayı arttıran bir uygulamadır. Bu sayede gerek imkan paylaşımı gerekse eğitsel paylaşımlar sayesinde özel okul, devlet okulu arasındaki iletişimin düzenlenmesi planlanmaktadır. Kardelen Anaokulu olarak Hami Projesi ortağı olarak 23 Nisan Anaokulu ile protokol imzaladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.