Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Minik Kardelenlerin Muhteşem Mezuniyet Gecesi !

EĞİTİM 07.06.2017 - 13:01, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Minik Kardelenlerin Muhteşem Mezuniyet Gecesi !

Nevşehir’in Lider Eğitim Kurumu Özel Kardelen Koleji Anaokulu Öğrencileri Muhteşem Bir Törenle Mezuniyetlerini Kutladılar.
Nevşehir’in Lider Eğitim Kurumu Özel Kardelen Koleji Anaokulu Öğrencileri Muhteşem Bir Törenle Mezuniyetlerini Kutladılar.   Özel Kardelen Koleji Anasınıfı öğrencileri bir dönemin daha sonuna gelinmesinin ardından muhteşem kareografi ile hazırlanan törende mezuniyet sevincini alileleri ve öğretmenleri ile birlikte yaşadılar. Kardelen Koleji Konferans salonunda düzenlenen törene yönetim kurulu üyeleri, ilköğretim müdürü Faruk Çamcı, anasınıfı öğretmenleri ve öğrenci velileri katıldı.   Mezuniyet töreni Saygı Duruşunun ardından İstiklal Marşının okunması ile başladı. İlköğretim Müdürü Faruk Çamcı’nın günün anlam ve önemini belirten konuşmasının ardından öğrencilerin hazırlamış oldukları çeşitli dans ve oratoryo gösterileri, solo şarkıları, izleyenleri büyüledi. Yapılan gösteri velileri tarafından büyük beğeni toplarken öğrencilerin heyecanı ve mutluluğu dikkatlerden kaçmadı. Gösterilerin ardından ilköğretim müdürü Faruk Çamcı öğrencilere madalyalarını takarak bundan sonraki eğitim hayatlarında başarılar diledi.   Mezuniyet töreninin sona ermesinin ardından davetliler Kardelen Koleji yemekhanesine geçerek iftarlarını birlikte yaptılar. Kardelen Kolejinin düzenlemiş olduğu hem mezuniyet töreni hem iftar programı veliler tarafından takdirle karşılandı.
Nevşehir’in Lider Eğitim Kurumu Özel Kardelen Koleji Anaokulu Öğrencileri Muhteşem Bir Törenle Mezuniyetlerini Kutladılar.

Nevşehir’in Lider Eğitim Kurumu Özel Kardelen Koleji Anaokulu Öğrencileri Muhteşem Bir Törenle Mezuniyetlerini Kutladılar.

 

Özel Kardelen Koleji Anasınıfı öğrencileri bir dönemin daha sonuna gelinmesinin ardından muhteşem kareografi ile hazırlanan törende mezuniyet sevincini alileleri ve öğretmenleri ile birlikte yaşadılar. Kardelen Koleji Konferans salonunda düzenlenen törene yönetim kurulu üyeleri, ilköğretim müdürü Faruk Çamcı, anasınıfı öğretmenleri ve öğrenci velileri katıldı.

 

Mezuniyet töreni Saygı Duruşunun ardından İstiklal Marşının okunması ile başladı.


İlköğretim Müdürü Faruk Çamcı’nın günün anlam ve önemini belirten konuşmasının ardından öğrencilerin hazırlamış oldukları çeşitli dans ve oratoryo gösterileri, solo şarkıları, izleyenleri büyüledi. Yapılan gösteri velileri tarafından büyük beğeni toplarken öğrencilerin heyecanı ve mutluluğu dikkatlerden kaçmadı. Gösterilerin ardından ilköğretim müdürü Faruk Çamcı öğrencilere madalyalarını takarak bundan sonraki eğitim hayatlarında başarılar diledi.

 

Mezuniyet töreninin sona ermesinin ardından davetliler Kardelen Koleji yemekhanesine geçerek iftarlarını birlikte yaptılar. Kardelen Kolejinin düzenlemiş olduğu hem mezuniyet töreni hem iftar programı veliler tarafından takdirle karşılandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.