Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Minik Kardelenlerin Veli Toplantısı Yapıldı

EĞİTİM 16.03.2018 - 11:38, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Minik Kardelenlerin Veli Toplantısı Yapıldı

Nevşehir’in Yenilenen Müstakil Binası ile dikkat çeken Özel Kardelen Koleji Kreşi ve Anaokulu Veli Toplantısı, düzenlenen kokteyl ile velilerin yoğun katılımıyla gerçekleştirildi.
  Yenilenen müstakil binası ile anaokulu eğitimlerinde ön planda yer alan Özel Kardelen Koleji Kreşi ve Anaokulunda veli toplantısına Faruk Çamcı, Müdür yardımcıları, İlköğretim birinci sınıf öğretmenleri ve çok sayıda veli katıldı.   Kardelen Koleji Kreşi ve Anaokulu veli toplantısı İlkokula başlayacak olan Minikler için Özel Kardelen Koleji birinci sınıf öğretmenleri Nurten Varır, Ömer Gürbüz, Harun Özcan tanıtımları ile devam etti. Toplantısının ardından satranç, drama, halk oyunları, İngilizce, almanca resim, montessori, rehber öğretmenleri ile birebir görüşme imkanı bulan veliler düzenlenen kokteyl ile Minik Kardelenler hakkında ve okuldaki çalışmalar ile ilgili genel paylaşımlarda bulundular.   İlköğretim Müdürü Faruk Çamcı veli toplantısı açılış konuşmasında kullanılan eğitim sistemleri ve yapılan faaliyetler ile Kardelen Kreşi ve Anaokulu’nun avantajları hakkında şunlara değindi; “Kardelen Kreşi ve Anaokulu olarak çocuklarımız dört duvar arasında kalmıyor onlar için eğlence merkezi ve beden eğitimi derslerinde kullanacakları jimnastik salonumuz var böylece farklı mekanlarda da eğitim görmüş oluyorlar. Hem de birinci sınıf için alıştırma yapmış oluyorlar Çocuklarımızın aşina oldukları yerlere ve kişilere adapte olmaları da onar için çok büyük avantaj sağlıyor. Branş öğretmenleri ile anasınıfından tanışıp kaynaşan miniklerimiz böylece İlköğretim de aynı branş öğretmeni ile devam ediyorlar” dedi.
Nevşehir’in Yenilenen Müstakil Binası ile dikkat çeken Özel Kardelen Koleji Kreşi ve Anaokulu Veli Toplantısı, düzenlenen kokteyl ile velilerin yoğun katılımıyla gerçekleştirildi.

 

Yenilenen müstakil binası ile anaokulu eğitimlerinde ön planda yer alan Özel Kardelen Koleji Kreşi ve Anaokulunda veli toplantısına Faruk Çamcı, Müdür yardımcıları, İlköğretim birinci sınıf öğretmenleri ve çok sayıda veli katıldı.

 

Kardelen Koleji Kreşi ve Anaokulu veli toplantısı İlkokula başlayacak olan Minikler için Özel Kardelen Koleji birinci sınıf öğretmenleri Nurten Varır, Ömer Gürbüz, Harun Özcan tanıtımları ile devam etti. Toplantısının ardından satranç, drama, halk oyunları, İngilizce, almanca resim, montessori, rehber öğretmenleri ile birebir görüşme imkanı bulan veliler düzenlenen kokteyl ile Minik Kardelenler hakkında ve okuldaki çalışmalar ile ilgili genel paylaşımlarda bulundular.

 

İlköğretim Müdürü Faruk Çamcı veli toplantısı açılış konuşmasında kullanılan eğitim sistemleri ve yapılan faaliyetler ile Kardelen Kreşi ve Anaokulu’nun avantajları hakkında şunlara değindi; “Kardelen Kreşi ve Anaokulu olarak çocuklarımız dört duvar arasında kalmıyor onlar için eğlence merkezi ve beden eğitimi derslerinde kullanacakları jimnastik salonumuz var böylece farklı mekanlarda da eğitim görmüş oluyorlar. Hem de birinci sınıf için alıştırma yapmış oluyorlar Çocuklarımızın aşina oldukları yerlere ve kişilere adapte olmaları da onar için çok büyük avantaj sağlıyor. Branş öğretmenleri ile anasınıfından tanışıp kaynaşan miniklerimiz böylece İlköğretim de aynı branş öğretmeni ile devam ediyorlar” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.