Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Minik Kardelenlerin Yüreği Çok Büyük

EĞİTİM 02.03.2018 - 14:15, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Minik Kardelenlerin Yüreği Çok Büyük

Nevşehir’in gözde okullarından olan Özel Kardelen Koleji Anaokulu ve Kreşi, öğrencileri sosyal sorumluluk projeleri kapsamında kasabalarda bulunan anaokullarına kendi oynadıkları yeni oyuncaklarını hediye ettiler.
  Söz konusu yardımlaşma, dayanışma ve paylaşma olduğunda adından sıkça söz ettiren Kardelen Koleji Anaokulu; minik mucitler, kâşifler, dahiler ve bilginler, sınıfları kendi oynadıkları oyuncaklarını yürütülen proje kapsamında kasabalarda bulunan anaokulları öğrencilerine hediye ettiler.   Minik Kardelenlerin, büyük fedakârlıklarını takdir eden Kardelen Koleji Anaokulu ve Kreşi Müdürü Rabia Işıl Ferli, “Yıl içerisinde çeşitli sosyal aktiviteler düzenliyoruz. Amacımız çocuklarımızın kendine güvenen, ahlaki değerlere sahip bireyler yetiştirmektir. Minik Kardelenler de yeni aldıkları oyuncaklarını büyük fedakârlık göstererek ihtiyaç sahibi anaokullarına bağışladık. Oyuncakların yaş oranlarına göre sınıflandırılması ve her birinin hediye paketlerine yerleştirilmesine kadar tüm aşamalarda öğretmenlerimizle çocuklarımız birlikte çalıştılar.” Diyerek bu projeler ile Kardelen Koleji Anaokulu ve Kreşi’nin sosyal sorumluluk bilinci yüksek bireylerin yetiştirilmesine verdikleri önemin üzerinde durdu.
Nevşehir’in gözde okullarından olan Özel Kardelen Koleji Anaokulu ve Kreşi, öğrencileri sosyal sorumluluk projeleri kapsamında kasabalarda bulunan anaokullarına kendi oynadıkları yeni oyuncaklarını hediye ettiler.

 

Söz konusu yardımlaşma, dayanışma ve paylaşma olduğunda adından sıkça söz ettiren Kardelen Koleji Anaokulu; minik mucitler, kâşifler, dahiler ve bilginler, sınıfları kendi oynadıkları oyuncaklarını yürütülen proje kapsamında kasabalarda bulunan anaokulları öğrencilerine hediye ettiler.

 

Minik Kardelenlerin, büyük fedakârlıklarını takdir eden Kardelen Koleji Anaokulu ve Kreşi Müdürü Rabia Işıl Ferli, “Yıl içerisinde çeşitli sosyal aktiviteler düzenliyoruz. Amacımız çocuklarımızın kendine güvenen, ahlaki değerlere sahip bireyler yetiştirmektir. Minik Kardelenler de yeni aldıkları oyuncaklarını büyük fedakârlık göstererek ihtiyaç sahibi anaokullarına bağışladık. Oyuncakların yaş oranlarına göre sınıflandırılması ve her birinin hediye paketlerine yerleştirilmesine kadar tüm aşamalarda öğretmenlerimizle çocuklarımız birlikte çalıştılar.” Diyerek bu projeler ile Kardelen Koleji Anaokulu ve Kreşi’nin sosyal sorumluluk bilinci yüksek bireylerin yetiştirilmesine verdikleri önemin üzerinde durdu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.