Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Minik Kardelenlerin yüreği Kızılay için attı

EĞİTİM 05.11.2019 - 14:33, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Minik Kardelenlerin yüreği Kızılay için attı

Çeyrek Asırlık Eğitim Tecrübesiyle Nevşehir’in Öncü Kurumu Kardelen Koleji Anaokulu Öğrencileri Kızılay Haftası’nı kutladı.
  Kardelen Koleji Anaokulu Öğrencileri Kızılay Haftası’nı çeşitli etkinliklerle kutladı. Öğrencilerin Kızılay’ı tanımaları açısından etkinlik güzel bir fırsat oldu. Kızılay’ı tanımaları ve farkındalık sağlamak amacıyla gerçekleştirilen etkinliklerle Kızılay’ın nasıl kurulduğu ve görevlerinin neler olduğu öğretildi. Minik öğrencilerinin anlayabileceği düzeyde ilk yardım konusunun da uygulamalı bir şekilde işlendiği eğitim, Kızılay’ın afet dönemlerinde yaptığı yardım faaliyetlerinin anlatılması ile sona erdi. El işi çalışmalarının yanı sıra öğrenciler Kızılay’ı anlatan drama sahnelendi. Yaralıları canlandıran öğrencilere ilk müdahaleyi de Kızılay ekiplerini canlandıran Minikler yaptı. Kardelenli Miniklerin drama da gösterdikleri performans büyük beğeni aldı.  
Çeyrek Asırlık Eğitim Tecrübesiyle Nevşehir’in Öncü Kurumu Kardelen Koleji Anaokulu Öğrencileri Kızılay Haftası’nı kutladı.

 

Kardelen Koleji Anaokulu Öğrencileri Kızılay Haftası’nı çeşitli etkinliklerle kutladı.

Öğrencilerin Kızılay’ı tanımaları açısından etkinlik güzel bir fırsat oldu. Kızılay’ı tanımaları ve farkındalık sağlamak amacıyla gerçekleştirilen etkinliklerle Kızılay’ın nasıl kurulduğu ve görevlerinin neler olduğu öğretildi. Minik öğrencilerinin anlayabileceği düzeyde ilk yardım konusunun da uygulamalı bir şekilde işlendiği eğitim, Kızılay’ın afet dönemlerinde yaptığı yardım faaliyetlerinin anlatılması ile sona erdi. El işi çalışmalarının yanı sıra öğrenciler Kızılay’ı anlatan drama sahnelendi. Yaralıları canlandıran öğrencilere ilk müdahaleyi de Kızılay ekiplerini canlandıran Minikler yaptı. Kardelenli Miniklerin drama da gösterdikleri performans büyük beğeni aldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.