MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Minik Öğrenciler Şehit Ailesini Ziyaret Etti

EĞİTİM 19.03.2018 - 13:40, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Minik Öğrenciler Şehit Ailesini Ziyaret Etti

Vilayetler Anaokulu öğrencileri şehit Furkan Demir’in ailesini ziyaret etti.
  Vilayetler Hizmet Birliği Anaokulu öğrencileri milli ve manevi duyarlılığı arttırmak amacıyla Vilayetler Hizmet Birliği Anaokulu, şehrimizin aziz şehidi Furkan Demir’in ailesini ziyarette bulundular.   Vilayetler Hizmet Birliği Anaokulu Okulu müdürü Kenan Tekin, Şehit ailelerine manevi destek sağlanması ve ailelerin onurlandırılması, şehitlere minnet ve şükran duygularının her daim unutturulmadan yaşatılması amacıyla öğrencilerimizi ülkemiz, şehrimiz, mahallemiz kahramanı Furkan Demir ağabeylerinin ailesine ziyarete getirdiklerini belirtti. Öğrenciler ile yakından ilgilenen aziz şehidimizin ailesi yapılan ziyaretten mutluluk duyduklarını belirttiler.
Vilayetler Anaokulu öğrencileri şehit Furkan Demir’in ailesini ziyaret etti.

 

Vilayetler Hizmet Birliği Anaokulu öğrencileri milli ve manevi duyarlılığı arttırmak amacıyla Vilayetler Hizmet Birliği Anaokulu, şehrimizin aziz şehidi Furkan Demir’in ailesini ziyarette bulundular.

 

Vilayetler Hizmet Birliği Anaokulu Okulu müdürü Kenan Tekin, Şehit ailelerine manevi destek sağlanması ve ailelerin onurlandırılması, şehitlere minnet ve şükran duygularının her daim unutturulmadan yaşatılması amacıyla öğrencilerimizi ülkemiz, şehrimiz, mahallemiz kahramanı Furkan Demir ağabeylerinin ailesine ziyarete getirdiklerini belirtti. Öğrenciler ile yakından ilgilenen aziz şehidimizin ailesi yapılan ziyaretten mutluluk duyduklarını belirttiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.