Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Minik Sporcular Kupalarıyla Başkan Elma’yı Ziyaret Etti

BELEDİYELER 30.10.2017 - 19:01, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Minik Sporcular Kupalarıyla Başkan Elma’yı Ziyaret Etti

Kaymaklı Atatürk Ortaokulu Atletizm Takımı, Kaymaklı Belediye Başkanı Halit Elma’yı ziyaret etti.
  Kaymaklı Atatürk Ortaokulu Atletizm Takımı, Kaymaklı Belediye Başkanı Halit Elma’yı ziyaret etti.   Atletizm alanında il genelindeki yarışmalarda kupa ve madalyalar kazanan Atatürk Ortaokulu Atletizm Takımı, Başkan Elma’yı makamında ziyaret etti. Ziyarete Okul Müdürü İrfan Açıkgöz, Müdür Yardımcısı Yasin Kahraman, takım antrenörü Mehmet Palta ve sporcular katıldı. Antrenör Palta, Küçük Kızlar alanında il birinciliği, küçük erkekler alanında il üçüncülüğü aldıklarını ifade ederken Yıldız Kızlar kategorisinde il üçüncülüğü kazandıklarını açıkladı. Okul takımları kategorisinde ise Küçük Kızlarda il şampiyonu olan okul, yıldız kızlarda il üçüncüsü oldu.   Başkan Elma, spora ve sporcuya verdikleri desteklerin şampiyonluklarla taçlanmasından duyduğu memnuniyeti ifade etti. Başkan Elma: “Daha genç yaşta çocuklarımızın bu tür aktivitelerle spora yönlenmesi çok önemlidir. Sporcularımızı ve hocalarımızı tebrik ediyorum. Başarılarının devamını diliyorum” dedi. Başkan Elma ziyaret sonunda sporcu öğrencilere hediyeler takdim etti.
Kaymaklı Atatürk Ortaokulu Atletizm Takımı, Kaymaklı Belediye Başkanı Halit Elma’yı ziyaret etti.

 

Kaymaklı Atatürk Ortaokulu Atletizm Takımı, Kaymaklı Belediye Başkanı Halit Elma’yı ziyaret etti.

 

Atletizm alanında il genelindeki yarışmalarda kupa ve madalyalar kazanan Atatürk Ortaokulu Atletizm Takımı, Başkan Elma’yı makamında ziyaret etti. Ziyarete Okul Müdürü İrfan Açıkgöz, Müdür Yardımcısı Yasin Kahraman, takım antrenörü Mehmet Palta ve sporcular katıldı. Antrenör Palta, Küçük Kızlar alanında il birinciliği, küçük erkekler alanında il üçüncülüğü aldıklarını ifade ederken Yıldız Kızlar kategorisinde il üçüncülüğü kazandıklarını açıkladı. Okul takımları kategorisinde ise Küçük Kızlarda il şampiyonu olan okul, yıldız kızlarda il üçüncüsü oldu.

 

Başkan Elma, spora ve sporcuya verdikleri desteklerin şampiyonluklarla taçlanmasından duyduğu memnuniyeti ifade etti. Başkan Elma: “Daha genç yaşta çocuklarımızın bu tür aktivitelerle spora yönlenmesi çok önemlidir. Sporcularımızı ve hocalarımızı tebrik ediyorum. Başarılarının devamını diliyorum” dedi. Başkan Elma ziyaret sonunda sporcu öğrencilere hediyeler takdim etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.