MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Modern Sebze Pazarında Vatandaşlar, Ünver’i Bağrına Bastı

SİYASET (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 24.03.2014 - 19:43, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Modern Sebze Pazarında Vatandaşlar, Ünver’i Bağrına Bastı

Seçim gezilerini sürdüren Nevşehir Belediye Başkanı  ve AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Hasan Ünver’i, Modern Sebze Pazarında vatandaşlar,  bağırlarına bastı. Ziyarette pazaryerindeki esnaflarda Ünver’e kırmızı karanfil vererek jest yaptı. Nevşehir Belediye Başkanı ve AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Hasan Ünver, AK Parti Nevşehir Milletvekilleri; Ahmet Erdal Feralan,Murat Göktürk, Ebubekir Gizligider,AK Parti İl Başkanı Kazım Sunar,AK Parti Merkez İlçe Başkanı Salih Açıkgöz, AK Parti Nevşehir Belediye Meclis üye adayları ve partililer ile birlikte ziyaret ettiği  Modern Sebze Pazarı’nda, Nevşehir Yaş Kuru Sebze ve Meyveciler Esnaf Odası Başkanı Selim Özmen ve oda yöneticileri tarafından kırmızı karanfillerle karşılandı. Ziyarette, pazar yerindeki esnaflara hayırlı ve bereketli kazançlar dileyen  Nevşehir Belediye Başkanı ve AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Hasan Ünver ve beraberindekiler, Pazar alışverişi yapan vatandaşlarla da sohbetler yaptılar. Pazar esnafları , Ünver’e burada ikinci bir jest daha yaparak, kırmızı karanfiller takdim ettiler.  Ünver’de kendisine takdim edilen Karanfilleri ,alış veriş yapan kadınlar ile çocuklara hediye etti. Pazar esnafı ve vatandaşların yakın ilgi ve desteğine karşı teşekkür eden Ünver, “Sizler için buradayız, sizlerin  hizmetkarlığınıza yeniden talibiz. Duanızı bizden esirgemeyin. ” dileğinde bulundu. Bu arada Pazar esnafı ziyarette Ünver ve beraberindekilere çeşitli ikramlarda bulundular.

Seçim gezilerini sürdüren Nevşehir Belediye Başkanı  ve AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Hasan Ünver’i, Modern Sebze Pazarında vatandaşlar,  bağırlarına bastı. Ziyarette pazaryerindeki esnaflarda Ünver’e kırmızı karanfil vererek jest yaptı.

Nevşehir Belediye Başkanı ve AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Hasan Ünver, AK Parti Nevşehir Milletvekilleri; Ahmet Erdal Feralan,Murat Göktürk, Ebubekir Gizligider,AK Parti İl Başkanı Kazım Sunar,AK Parti Merkez İlçe Başkanı Salih Açıkgöz, AK Parti Nevşehir Belediye Meclis üye adayları ve partililer ile birlikte ziyaret ettiği  Modern Sebze Pazarı’nda, Nevşehir Yaş Kuru Sebze ve Meyveciler Esnaf Odası Başkanı Selim Özmen ve oda yöneticileri tarafından kırmızı karanfillerle karşılandı.

Ziyarette, pazar yerindeki esnaflara hayırlı ve bereketli kazançlar dileyen  Nevşehir Belediye Başkanı ve AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Hasan Ünver ve beraberindekiler, Pazar alışverişi yapan vatandaşlarla da sohbetler yaptılar. Pazar esnafları , Ünver’e burada ikinci bir jest daha yaparak, kırmızı karanfiller takdim ettiler.  Ünver’de kendisine takdim edilen Karanfilleri ,alış veriş yapan kadınlar ile çocuklara hediye etti.

Pazar esnafı ve vatandaşların yakın ilgi ve desteğine karşı teşekkür eden Ünver, “Sizler için buradayız, sizlerin  hizmetkarlığınıza yeniden talibiz. Duanızı bizden esirgemeyin. ” dileğinde bulundu.

Bu arada Pazar esnafı ziyarette Ünver ve beraberindekilere çeşitli ikramlarda bulundular.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.