MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Moloz ve Hafriyat Yığınları Temizleniyor

NEVŞEHİR 06.07.2018 - 15:42, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Moloz ve Hafriyat Yığınları Temizleniyor

Nevşehir Belediyesi, şehir merkezinde çevre kirliliği ile etkin mücadele kapsamında boş arazilere atılmış olan hafriyat ve moloz yığınlarını temizleme çalışmalarını sürdürüyor.
  Vatandaşlar tarafından boş alanlara gelişigüzel dökülerek kötü bir görüntü oluşmasının yanı sıra, çevre kirliliğinin de oluşmasına neden olan moloz ve hafriyat yığınlarının temizlenmesi için Nevşehir Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, bir dizi önlem alarak kaçak dökümleri engelleme çalışmalarını sürdürüyor.   Nevşehir Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri önlemler dahilinde temizlenen alanlar için muhtelif noktalara ‘ enkaz döküm yerlerinin belirtildiği uyarı levhaları da yerleştirerek, moloz ve hafriyat dökümünün de önüne geçmeyi planlıyor.   Nevşehir Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü yetkilileri de, şehir merkezinde görüntü ve çevre kirliliğinin önüne geçilmesi amacıyla vatandaşların da gereken hassasiyeti göstermesi çağrısında bulundu.
Nevşehir Belediyesi, şehir merkezinde çevre kirliliği ile etkin mücadele kapsamında boş arazilere atılmış olan hafriyat ve moloz yığınlarını temizleme çalışmalarını sürdürüyor.

 

Vatandaşlar tarafından boş alanlara gelişigüzel dökülerek kötü bir görüntü oluşmasının yanı sıra, çevre kirliliğinin de oluşmasına neden olan moloz ve hafriyat yığınlarının temizlenmesi için Nevşehir Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, bir dizi önlem alarak kaçak dökümleri engelleme çalışmalarını sürdürüyor.

 

Nevşehir Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri önlemler dahilinde temizlenen alanlar için muhtelif noktalara ‘ enkaz döküm yerlerinin belirtildiği uyarı levhaları da yerleştirerek, moloz ve hafriyat dökümünün de önüne geçmeyi planlıyor.

 

Nevşehir Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü yetkilileri de, şehir merkezinde görüntü ve çevre kirliliğinin önüne geçilmesi amacıyla vatandaşların da gereken hassasiyeti göstermesi çağrısında bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.