Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Montessörü Yöntemiyle Eğitim Yapacak Merkez Açıldı

NEVŞEHİR 13.05.2017 - 13:01, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Montessörü Yöntemiyle Eğitim Yapacak Merkez Açıldı

Kapadokya Meslek Yüksek Okulu Çocuk Gelişi Proğramı kapsamında Montessörü Uygulama Merkezi’nin ikincisi Nevşehir’de hizmete kazandırıldı.
Kapadokya Meslek Yüksek Okulu Çocuk Gelişi Proğramı kapsamında Montessörü Uygulama Merkezi’nin ikincisi Nevşehir’de hizmete kazandırıldı.   24-72 ay arası çocukların okul öncesi eğitimlerinin Monsessörü yöntemi ile gerçekleştirildiği merkezden 100 öğrenci yararlanabilecek.   Nevşehir’in 2000 Evler Mahallesi’nde 1170 metrekarelik bir alan üzerinde Nevşehir Belediyesi ve Kapadokya Meslek Yüksek Okulu işbirliği ile yapımı tamamlanan Kapadokya Meslek Yüksek Okulu Montessörü Uygulama Merkezi’nin açılışına Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Yusuf Ziyaddin Cavlak , Kapadokya Meslek Yüksek Okulu kurucusu ve İlke Eğitim ve Sağlık Vakfı Mütevelli Heyet Başkanı Alev Alatlı’nın yanı sıra seçkin bir davetli topluluğu katıldı.   Çocukların mutlu, başarılı, insani değerlere saygılı bir çevrede, çocuğun kişiliğini oluşturması için özgürlük tanıyan, kişiliğinin gelişim sürecini destekleyen, çocuğun kendi onuru içerisinde bireyselleşmesi ve sosyalleşmesini ciddiye alan, bireye özgü adil bir sistem olarak da değerlendirilen Kapadokya Meslek Yüksek Okulu Çocuk Gelişi Proğramı kapsamında Montessörü Uygulama Merkezi’nin açılışında protokol mensupları daha sonra merkezi gezerek, burada gerçekleştirilecek eğitim çalışmalarına ilişkin olarak yöneticilerden bilgiler aldılar.
Kapadokya Meslek Yüksek Okulu Çocuk Gelişi Proğramı kapsamında Montessörü Uygulama Merkezi’nin ikincisi Nevşehir’de hizmete kazandırıldı.

Kapadokya Meslek Yüksek Okulu Çocuk Gelişi Proğramı kapsamında Montessörü Uygulama Merkezi’nin ikincisi Nevşehir’de hizmete kazandırıldı.

 

24-72 ay arası çocukların okul öncesi eğitimlerinin Monsessörü yöntemi ile gerçekleştirildiği merkezden 100 öğrenci yararlanabilecek.

 

Nevşehir’in 2000 Evler Mahallesi’nde 1170 metrekarelik bir alan üzerinde Nevşehir Belediyesi ve Kapadokya Meslek Yüksek Okulu işbirliği ile yapımı tamamlanan Kapadokya Meslek Yüksek Okulu Montessörü Uygulama Merkezi’nin açılışına Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Yusuf Ziyaddin Cavlak , Kapadokya Meslek Yüksek Okulu kurucusu ve İlke Eğitim ve Sağlık Vakfı Mütevelli Heyet Başkanı Alev Alatlı’nın yanı sıra seçkin bir davetli topluluğu katıldı.

 

Çocukların mutlu, başarılı, insani değerlere saygılı bir çevrede, çocuğun kişiliğini oluşturması için özgürlük tanıyan, kişiliğinin gelişim sürecini destekleyen, çocuğun kendi onuru içerisinde bireyselleşmesi ve sosyalleşmesini ciddiye alan, bireye özgü adil bir sistem olarak da değerlendirilen Kapadokya Meslek Yüksek Okulu Çocuk Gelişi Proğramı kapsamında Montessörü Uygulama Merkezi’nin açılışında protokol mensupları daha sonra merkezi gezerek, burada gerçekleştirilecek eğitim çalışmalarına ilişkin olarak yöneticilerden bilgiler aldılar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.