MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Motorlu Taşıtlar 2017 Temmuz Vergisini Yatırmayı Unutmayın

GÜNCEL 26.07.2017 - 10:31, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Motorlu Taşıtlar 2017 Temmuz Vergisini Yatırmayı Unutmayın

Her yıl Ocak ve Temmuz aylarında iki eşit taksitte ödenen Motorlu Taşıtlar Vergisinin (MTV) 2017 yılına ilişkin ikinci taksitinin ödeme süresi 31 Temmuz 2017 Pazartesi günü sona erecektir.
Her yıl Ocak ve Temmuz aylarında iki eşit taksitte ödenen Motorlu Taşıtlar Vergisinin (MTV) 2017 yılına ilişkin ikinci taksitinin ödeme süresi 31 Temmuz 2017 Pazartesi günü sona erecektir.   Ödeme süresinin son günlerinde meydana gelen muhtemel yoğunluktan etkilenmemek için ödemelerin son günlere bırakılmaması araç sahiplerine için önemli kolaylık sağlayacaktır.   Motorlu Taşıtlar Vergisi; Anlaşmalı bankaların kredi kartı ile Gelir İdaresi Başkanlığının internet sayfasında (www.gib.gov.tr) yer alan İnternet Vergi Dairesi / Motorlu Taşıtlar/Motorlu Taşıtlar Sorgulaması ve Kredi Kartı ile Ödeme bölümüne giriş yapılarak bankaların sunmuş olduğu kampanyalar doğrultusunda kart özelliğine göre tek çekim yada taksit seçenekleri kullanılarak,   Anlaşmalı bankaların internet bankacılığını kullanarak veya banka şubelerine başvurarak,   Motorlu Taşıtlar Vergisi yönünden araç kaydının bulunduğu Vergi Dairesi Müdürlüğüne (08:00 – 16:00 arası saatlerde) veya Motorlu Taşıtlar Vergisini tahsile yetkili diğer Vergi Dairesi Müdürlüklerine başvurarak, ödenebilir.   Araç sahipleri, Motorlu Taşıtlar Vergisine ilişkin ayrıntılı bilgi için Vergi İletişim Merkezine (VİMER – 444 0 189) başvurabilirler.   İnternet Vergi Dairesinden Ödemek İçin; https://intvd.gib.gov.tr/internetvd/template.jsp?page=IVD_MENU_MTV  
Her yıl Ocak ve Temmuz aylarında iki eşit taksitte ödenen Motorlu Taşıtlar Vergisinin (MTV) 2017 yılına ilişkin ikinci taksitinin ödeme süresi 31 Temmuz 2017 Pazartesi günü sona erecektir.

Her yıl Ocak ve Temmuz aylarında iki eşit taksitte ödenen Motorlu Taşıtlar Vergisinin (MTV) 2017 yılına ilişkin ikinci taksitinin ödeme süresi 31 Temmuz 2017 Pazartesi günü sona erecektir.

 

Ödeme süresinin son günlerinde meydana gelen muhtemel yoğunluktan etkilenmemek için ödemelerin son günlere bırakılmaması araç sahiplerine için önemli kolaylık sağlayacaktır.

 

Motorlu Taşıtlar Vergisi;

Anlaşmalı bankaların kredi kartı ile Gelir İdaresi Başkanlığının internet sayfasında (www.gib.gov.tr) yer alan İnternet Vergi Dairesi / Motorlu Taşıtlar/Motorlu Taşıtlar Sorgulaması ve Kredi Kartı ile Ödeme bölümüne giriş yapılarak bankaların sunmuş olduğu kampanyalar doğrultusunda kart özelliğine göre tek çekim yada taksit seçenekleri kullanılarak,

 

Anlaşmalı bankaların internet bankacılığını kullanarak veya banka şubelerine başvurarak,

 

Motorlu Taşıtlar Vergisi yönünden araç kaydının bulunduğu Vergi Dairesi Müdürlüğüne (08:00 – 16:00 arası saatlerde) veya Motorlu Taşıtlar Vergisini tahsile yetkili diğer Vergi Dairesi Müdürlüklerine başvurarak, ödenebilir.

 

Araç sahipleri, Motorlu Taşıtlar Vergisine ilişkin ayrıntılı bilgi için Vergi İletişim Merkezine (VİMER – 444 0 189) başvurabilirler.

 

İnternet Vergi Dairesinden Ödemek İçin;

https://intvd.gib.gov.tr/internetvd/template.jsp?page=IVD_MENU_MTV

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.