Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Motosiklet Sürücülerine Emniyet Göz Açtırmıyor

İLÇELER 14.05.2017 - 20:44, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Motosiklet Sürücülerine Emniyet Göz Açtırmıyor

Nevşehir Ürgüp ilçesinde trafik ekipleri motosikletlere yönelik uygulama yaptı.
Nevşehir Ürgüp ilçesinde trafik ekipleri motosikletlere yönelik uygulama yaptı.   Yaz aylarının yaklaşmasıyla birlikte, trafikteki motosiklet sayılarının artması ve kurallara uymayan sürücülerin kazalara neden olması üzerine harekete geçen Ürgüp Emniyet Müdürlüğü, motosikletlere yönelik kontrollerine ağırlık verdi.    Nevşehir Ürgüp ilçesinde Dün yapılan TEMA güvenlik toplantısında özellikle bu konu üzerinde şikayetlerde bulunan vatandaşların talepleri hemen işleme alınarak uygulama başlatıldı.   Trafik ekipleri şehrin çeşitli noktalarında uygulama yaparak motosiklet sürücülerini incelemeye aldı. Kaskı bulunmayan veya evrak eksikliği olan motosiklet sürücülerine para cezası uygulayan emniyet görevlileri, sürücülerin kurallara uygun hareket etmesi noktasında uyarılarda bulundu.   Trafik ekipleri plakasız ve ehliyetsiz olarak kullanılan motosikletleri ise toplayarak kapalı otoparka kaldırdı. Motosikletlerine el konulan sürücülerin üzgün oldukları gözlenirken. Yapılan denetimlerde 40 araç kontrol edilerek 11 araca işlem yapıldı, 6 taneside trafikten men edildi.    
Nevşehir Ürgüp ilçesinde trafik ekipleri motosikletlere yönelik uygulama yaptı.

Nevşehir Ürgüp ilçesinde trafik ekipleri motosikletlere yönelik uygulama yaptı.

 

Yaz aylarının yaklaşmasıyla birlikte, trafikteki motosiklet sayılarının artması ve kurallara uymayan sürücülerin kazalara neden olması üzerine harekete geçen Ürgüp Emniyet Müdürlüğü, motosikletlere yönelik kontrollerine ağırlık verdi. 

 

Nevşehir Ürgüp ilçesinde Dün yapılan TEMA güvenlik toplantısında özellikle bu konu üzerinde şikayetlerde bulunan vatandaşların talepleri hemen işleme alınarak uygulama başlatıldı.

 

Trafik ekipleri şehrin çeşitli noktalarında uygulama yaparak motosiklet sürücülerini incelemeye aldı. Kaskı bulunmayan veya evrak eksikliği olan motosiklet sürücülerine para cezası uygulayan emniyet görevlileri, sürücülerin kurallara uygun hareket etmesi noktasında uyarılarda bulundu.

 

Trafik ekipleri plakasız ve ehliyetsiz olarak kullanılan motosikletleri ise toplayarak kapalı otoparka kaldırdı. Motosikletlerine el konulan sürücülerin üzgün oldukları gözlenirken. Yapılan denetimlerde 40 araç kontrol edilerek 11 araca işlem yapıldı, 6 taneside trafikten men edildi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.