MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Müdür Dediğin Böyle Olur

NEVŞEHİR 09.01.2017 - 09:07, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Müdür Dediğin Böyle Olur

Nevşehir Devlet Hastanesi Müdürü Erhan Çınar Nevşehir’de yağan yoğun kar yağışının ardından hastanede adeta seferberlik ilan etti.
  Nevşehir Devlet Hastanesi Müdürü Erhan Çınar Nevşehir’de yağan yoğun kar yağışının ardından hastanede adeta seferberlik ilan etti.   Nevşehir’de dün yağan yoğun kar yağışının ardından kent adeta beyaza bürünürken Nevşehir Devlet Hastanesine giden vatandaşlar ise zaman zaman zorluklar yaşadı. İşte bu andan itibaren devreye giren Devlet Hastanesi Müdürü Erhan Çınar Pazar tatili dinlemeden çalışmalara başladı. Yaptığı girişimler sonrasında Devlet Hastanesi yolunda ve bahçesinde oluşan kar yığınlarını gecenin ilerleyen saatlerine kadar temizleten Çınar vatandaşların hastaneye daha rahat ulaşmasını sağladı.   Nevşehir Devlet Hastanesinde bulunan vatandaşlar ise Hastane Müdürü Erhan Çınar’a bu gayretli çalışmalarından dolayı teşekkür ederken işte müdür değdin böyle olur dedirtti.   Nevşehir’de Haberin Merkezi www.lalehaber.com haber sitesi olarak Nevşehir Devlet Hastanesi Müdürü Erhan Çınar’a böylesine örnek olacak bir çalışma ile vatandaşların mağdur olmamasını sağladığı için teşekkür ederiz. 
Nevşehir Devlet Hastanesi Müdürü Erhan Çınar Nevşehir’de yağan yoğun kar yağışının ardından hastanede adeta seferberlik ilan etti.

 

Nevşehir Devlet Hastanesi Müdürü Erhan Çınar Nevşehir’de yağan yoğun kar yağışının ardından hastanede adeta seferberlik ilan etti.

 

Nevşehir’de dün yağan yoğun kar yağışının ardından kent adeta beyaza bürünürken Nevşehir Devlet Hastanesine giden vatandaşlar ise zaman zaman zorluklar yaşadı. İşte bu andan itibaren devreye giren Devlet Hastanesi Müdürü Erhan Çınar Pazar tatili dinlemeden çalışmalara başladı. Yaptığı girişimler sonrasında Devlet Hastanesi yolunda ve bahçesinde oluşan kar yığınlarını gecenin ilerleyen saatlerine kadar temizleten Çınar vatandaşların hastaneye daha rahat ulaşmasını sağladı.

 

Nevşehir Devlet Hastanesinde bulunan vatandaşlar ise Hastane Müdürü Erhan Çınar’a bu gayretli çalışmalarından dolayı teşekkür ederken işte müdür değdin böyle olur dedirtti.

 

Nevşehir’de Haberin Merkezi www.lalehaber.com haber sitesi olarak Nevşehir Devlet Hastanesi Müdürü Erhan Çınar’a böylesine örnek olacak bir çalışma ile vatandaşların mağdur olmamasını sağladığı için teşekkür ederiz. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.