Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası, Ünver'i Ziyaret Etti

NEVŞEHİR 02.03.2018 - 12:08, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası, Ünver'i Ziyaret Etti

Nevşehir Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Şerafettin Arslan ,kutlanmakta olan Muhasebeciler Günü ve Muhasebeciler Haftası nedeniyle Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver’i makamında ziyaret etti.
  Nevşehir Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası Yönetim Kurulu Üyeleri, Özcan Gömeç, Murat Çöloğlu, Durmuş Tümay ve Bülent Dağdibi ’nin de hazır bulunduğu ziyarette konuşan Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, ziyaretten duyduğu mutluluğu dile getirdi.   İşletmelerin etkili ve verimli bir şekilde ekonomik anlamdaki faaliyetlerini sürdürülebilir hale getirmesinde muhasebeci ve mali müşavirlerin vazgeçilmez bir önem taşıdığına vurgu yapan Ünver, Nevşehir Belediyesi olarak tüm sivil toplum teşkilatlarıyla olduğu gibi Nevşehir Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirleri Odası ile de işbirliğinin süreceğini belirtti.   Nevşehir Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası Başkanı Şerafettin Arslan’da, 1 Mart tarihinde Muhasebeciler Günü, 1-7 Mart tarihleri arasında da Muhasebeciler Haftası’nın kutlandığını belirterek, üyeler ile işbirliğinin artırılması ve vatandaşların muhasebe ve müşavirlerin yaptığı çalışmalar konusunda bilgilendirilmesini amaç edinen gün ve hafta etkinliklerinin gerçekleştirildiğini ifade etti.
Nevşehir Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Şerafettin Arslan ,kutlanmakta olan Muhasebeciler Günü ve Muhasebeciler Haftası nedeniyle Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver’i makamında ziyaret etti.

 

Nevşehir Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası Yönetim Kurulu Üyeleri, Özcan Gömeç, Murat Çöloğlu, Durmuş Tümay ve Bülent Dağdibi ’nin de hazır bulunduğu ziyarette konuşan Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, ziyaretten duyduğu mutluluğu dile getirdi.

 

İşletmelerin etkili ve verimli bir şekilde ekonomik anlamdaki faaliyetlerini sürdürülebilir hale getirmesinde muhasebeci ve mali müşavirlerin vazgeçilmez bir önem taşıdığına vurgu yapan Ünver, Nevşehir Belediyesi olarak tüm sivil toplum teşkilatlarıyla olduğu gibi Nevşehir Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirleri Odası ile de işbirliğinin süreceğini belirtti.

 

Nevşehir Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası Başkanı Şerafettin Arslan’da, 1 Mart tarihinde Muhasebeciler Günü, 1-7 Mart tarihleri arasında da Muhasebeciler Haftası’nın kutlandığını belirterek, üyeler ile işbirliğinin artırılması ve vatandaşların muhasebe ve müşavirlerin yaptığı çalışmalar konusunda bilgilendirilmesini amaç edinen gün ve hafta etkinliklerinin gerçekleştirildiğini ifade etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.