Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Muhsin Yazıcıoğlu Bulvarında Yol Ve Çevre Düzenleme Çalışmaları Sürüyor

BELEDİYELER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 22.07.2014 - 08:46, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Muhsin Yazıcıoğlu Bulvarında Yol Ve Çevre Düzenleme Çalışmaları Sürüyor

Nevşehir’in Ragıp Üner Mahallesi  Muhsin  Yazıcıoğlu Bulvarı’nda Nevşehir Belediyesi tarafından bir süre önce başlatılan yol ve çevre düzenleme çalışmaları aralıksız devam ediyor. Nevşehir’in modern kent kimliğini etkin bir şekilde yansıtan önemli yaşam merkezlerinden biri haline gelen Ragıp Üner Mahallesi’ndeki Muhsin Yazıcıoğlu Bulvarı’nda Nevşehir Belediyesi Fen  İşleri Müdürlüğü tarafından yol ve çevre düzenlemesi çalışmaları geçtiğimiz günlerde başlatılmıştı. Halen tretuvar döşenmesi çalışmalarının devam ettiği Mahallesi  Muhsin  Yazıcıoğlu Bulvarı’ndaki çalışmalar Ramazan Bayramından sonra tamamlanarak yol trafiğe açılacak.
Nevşehir’in Ragıp Üner Mahallesi  Muhsin  Yazıcıoğlu Bulvarı’nda Nevşehir Belediyesi tarafından bir süre önce başlatılan yol ve çevre düzenleme çalışmaları aralıksız devam ediyor.
Nevşehir’in modern kent kimliğini etkin bir şekilde yansıtan önemli yaşam merkezlerinden biri haline gelen Ragıp Üner Mahallesi’ndeki Muhsin Yazıcıoğlu Bulvarı’nda Nevşehir Belediyesi Fen  İşleri Müdürlüğü tarafından yol ve çevre düzenlemesi çalışmaları geçtiğimiz günlerde başlatılmıştı.
Halen tretuvar döşenmesi çalışmalarının devam ettiği Mahallesi  Muhsin  Yazıcıoğlu Bulvarı’ndaki çalışmalar Ramazan Bayramından sonra tamamlanarak yol trafiğe açılacak.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.